برگزاری اتاق فکرهای مجازی در شرایط کرونایی

نخعی از برگزاری اتاق فکرهای این حوزه به صورت مجازی با توجه به شرایط حاکم بر جامعه خبر داد و گفت: این تبادل اندیشه ها در غنابخشی به برنامه ها خیلی مؤثر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، «نفیسه نخعی» صبح امروز (۱ مرداد) با اعلام این خبر به خبرنگاران رسانه‌های گروهی گفت: دفتر امور بانوان و خانواده استان به منظور ارتقای مطالعات فکری و بهینه سازی برنامه ریزی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، برگزاری اتاق فکرهای مرتبط را در برنامه دارد.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه این اتاق فکرها در شرایط کرونایی به صورت مجازی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری اتاق فکر، استفاده از ظرفیت متخصصان و کارشناسان توانمند استان در زمینه های مختلف است.

 

به گفته وی، این تبادل اندیشه ها در غنابخشی به برنامه ها خیلی مؤثر است و بالطبع نتیجه بهتری به همراه دارد.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: برای برگزاری اتاق فکرهای مجازی، موضوعاتی در راستای نیاز استان تعیین شده که اطلاع رسانی هم شده است.

 

نخعی ادامه داد: نیازسنجی طرح های پژوهشی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ارتقای وضعیت حقوق کودکان، ارتقای و توسعه مشارکت اقتصادی، کارآفرینی و اشتغال زنان و همچنین ارتقای و بهبود وضعیت سلامت روانی، جسمی و نشاط زنان و خانواده و نیز توسعه و تعمیق باورهای دینی و فرهنگی جامعه موضوعات تعیین شده می باشند.

 

وی متذکر شد: اندیشمندان جامعه علمی، فرهیختگان، نخبگان و جامعه هدف می توانند نظرات خود را در مورد موضوع مشخص شده در سایت دفتر به آدرس www.sk-banovan.ir درج کنند.

 

به گفته وی، پیشنهاداتی که در بازه زمانی بیستم تا پایان هر ماه به این صفحه منتقل شوند، پس از بررسی و پایش توسط دبیران اتاق فکر، نظرات برتر برای طرح در گروه کاری زنان و خانواده و سایر کارگروه های مربوطه ارائه می شود.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی متذکر شد: هدف از این جمع آوری پیشنهادات و استفاده از نظرات نخبگان جامعه بهبود وضعیت زنان و تحکیم بنیان خانواده در استان است.

 

نخعی سپس در مورد تخصص و حوزه فعالیتی دبیران اتاق فکر امور بانوان و خانواده استانداری گفت: دکتر لیلا طالب زاده عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند، دکتر عاطفه آجری آیسک عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند، دکتر میترا مودی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و دکتر مجتبی ابراهیمی مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی، دبیران اتاق فکر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری هستند.

 

وی ادامه داد: نیاز سنجی طرح های پژوهشی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ارتقای وضعیت حقوق کودکان، ارتقای وضعیت و بهبود سلامت روانی، جسمی و نشاط زنان و خانواده استان و همچنین ارتقای و توسعه مشارکت اقتصادی، کارآفرینی و اشتغال زنان، چهار عنوان برگزیده برای اتاق فکرهای مجازی دفتر امور بانوان است.

 

به گفته وی؛ هر چه سطح مشارکت فعالان اجتماعی و صاحبنظران در ارائه ایده ها و پیشنهادات مرتبط بیشتر باشد، قطع به یقین بازدهی کار و نتیجه حاصله بهتر خواهد بود.

 

 

 

کد خبر 951861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha