بصیرت‌افزایی در دانشگاه‌ها با بکارگیری مدل‌های اسلامی و بومی صورت گیرد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان با اشاره به نقش دانشگاهیان در توسعه اقتصادی کشور، گفت: بصیرت‌افزایی در دانشگاه‌ها باید از طریق به کارگیری مدل‌های اسلامی و بومی صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، عطاءالله رستگار، مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان در نشست دانشجویی نقش دانشگاهیان در جهاد اقتصادی، که به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد کردستان در دانشگاه علمی کاربردی این واحد برگزار شد، گفت: اولین اقدام مناسب و مهم در راستای توسعه اقتصادی این است، که دانشگاه باید ادبیات اقتصادی را اصلاح کند و آن را به سمت استفاده از واژه‌های دینی و خداگرایانه سوق دهد.


وی با تاکید بر اینکه ادبیات جهت‌گیری‌ها را مشخص می‌کند، افزود: بر اساس ادبیات غربی، واژه توسعه اقتصادی، علاوه بر نکات مثبت، دارای بار منفی زیادی است و بر همین اساس دانشگاهیان باید تمام تلاش خود را در راستای بومی کردن و دینی شدن این واژه به کار گیرند.


مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، اذعان کرد: تغییر و تحول در زمینه اصطلاحات و ادبیات اقتصادی باید از سطح دانشگاه‌ها و بین دانشجویان آغاز شود.


این مقام مسئول در ادامه به کارگیری و جایگزین شدن واژه‌های دین‌گرایانه به جای واژه‌های مادی گرایی را توسط دانشگاهیان، امری ضروری در این راستا عنوان و اعلام کرد: بعضی از اصطلاحات فقط جنبه دنیاگرایانه دارد و بر همین اساس باید واژه‌های معنوی در این زمینه بیشتر رایج شوند.


رستگار، با اشاره به تاثیر مستقیم اعتقاد به آخرت بر توسعه اقتصادی، در کشورهای اسلامی خاطر نشان کرد: مدیریت نقدینگی باید در اختیار کسی باشد که دارای بصیرت اقتصادی است.


وی در پایان با تاکید بر اینکه فرمول دینی، حوزوی و دانشگاهی باید در زمینه توسعه اقتصادی تقویت شود، یادآور شد: گسترش وحدت حوزه و دانشگاه از مهمترین عوامل موثر بر توسعه جهاد اقتصادی در کشور است.
 

پایان پیام/

کد خبر 95082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha