به گزارش خبرنگار بنیاد شهید خبرگزاری شبستان، دفترچه بیمه در یک دست، عصا در دست دیگر. به بیمارستان ساسان مراجعه می کند اما به دلیل اینکه اعتبار دفترچه اش تمام شده نمی پذیرند.
دفترچه بیمه در یک دست، عصا در دست دیگر. به کارگذاری بیمه مراجعه می کند و آنجا هم حاضر به تمدید دفترچه نمی شوند و می گویند بنیاد شهید پول بیمه را پرداخت نکرده است و نمی توانیم تمدید کنیم.
دفترچه بیمه در یک دست، عصا در دست دیگر. به بنیاد شهید مراجعه می کند و ماجرا را می گوید بلاخره موفق می شود یک نامه دریافت کند تا موردی کارگذاری مشکل بیمه اش را حل کند.
دفترچه بیمه در یک دست، عصا در دست دیگر. هفتاد سالگی را گذرانده است. در این سال ها زندگی داغ های زیادی دیده است از شهادت پسرش در هشت سال جنگ تحمیلی تا بیماری هایی که با بالا رفتن سنش بیشتر می شوند. با همه این وجود خدا را شکر می گوید اما بی مهری ها و بی توجه ای هایی که نسبت به خانواده شهدا می شود، قلب او را به درد می آورد.او دیگر نباید در این سن به دنبال این مسایل برود.
این روایتی از یک پدر شهید است که با وجود کهولت سن از این اداره به آن اداره باید برود تا کار درمانیش انجام گیرد.
یکی از بزرگترین مشکلاتی که جامعه ایثارگری با آن مواجه هستند «بیمه» است. بسیاری از خانواده شهدا پا به سن گذاشته اند و دوران کهنسالی را طی می کنند.در این سن که بیشترین نیاز را به حمایت های درمانی دارند اما با مشکلات زیادی رو به رو هستند.
این مشکلات بیمه جامعه ایثارگری سال هاست وجود دارد و حل نشده است.دلیل بنیاد شهید و امور ایثارگران برای مشکلات بیمه ای کمبود بودجه است.
روایت خواهر شهید
در همین باره، یک خواهر شهید درباره مشکلات بیمه ای به خبرنگار شبستان می گوید:اخیرا برخی خانواده شهدا برای تمدید دفترچه بیمه به کارگذاری های مراجعه کردند اما کارگذاری دفترچه آن ها را تمدید نکرده است. دلیل آن را هم بدهی بالای بنیاد شهید به بیمه اعلام کرده اند.
او بیان می کند: پدرم به بنیاد شهید رفته و شکایت کرده است که دفترچه ام برگه دارد اما تاریخ آن گذشته است چرا نباید تمدید کنند، پس این شکایت یک نامه به او داده اند تا به کارگذاری مراجعه کند و به صورت موردی مشکلش حل شود.
او بیان می کند:سنی از پدرم گذشته است اما باز می تواند برای حل مشکلاتش پیگری های لازم را انجام دهد اما خیلی از پدر و مادر های شهدا به دلیل کهولت و بیماری نمی توانند مشکلشان را با مراجعه به بنیاد شهید حل کنند.
انصاری تصریح می کند:بیمه تکمیلی هم به موقع پرداخت نمی کنند. مادرم یک دستگاه اکسیژن نیاز داشت که یکسال طول کشید تا تحویل دهند. یکسری ازتعهدات هم کم شده است. قبلا برای هر دو گوش سمعک می دادند اما اکنون در حال حاضر تنها به یک گوش سمعک می دهند.
او ادامه می دهد:خیلی از مکان های تحت پوشش کم شده است، در گذشته هر درمانگاهی می رفتند قبول می کردند اما اکنون اینگونه نیست و بیمارستان ساسان و خاتم الانبیا کارهای درمانی را انجام می دهد البته اگراعتبار دفترچه بیمه آن ها تمام شده باشد این بیمارستان ها هم قبول به پذیرش نمی کنند.
برخی از افراد جامعه ایثارگری معتقدند تعهدات بیمه ای مشکل ندارد این تعهدات بنیاد شهید و امور ایثارگران با کارگذاری است که مشکل دارد. این تنها بخش کوچکی از مشکلات خانواده شهدا است. بنیاد شهید به بهانه کمبود اعتبارات باری از این مشکلات درمانی نکاسته است.
تاکید بر لزوم پرداخت مطالبات درمانی ایثارگران
این درحالی است که رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران هم این موضوع را قبول دارد و در گفتگو با یکی از رسانه ها گفته است:« یکی از مهمترین مسائلی که در این دوره به صورت ویژه بر روی آن متمرکز خواهیم کرد، قطعاً بیمه دی خواهد بود و تلاش می کنیم تا با شناسایی نواقص موجود در حوزه ارائه خدمات درمانی و عملکرد بیمه دی، مشکلات را حل کنیم.
«سعید اوحدی» افزوده است: در جلسه اخیرم با آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز مشکلات بیمه دی مطرح و بر لزوم پرداخت مطالبات درمانی ایثارگران تاکید شد.
رئیس بنیاد شهید می گوید: بیمه دی یک بستر مناسب برای ارائه خدمات درمانی و رفع نیازهای اساسی جامعه شاهد و ایثار است به همین منظور رسیدگی به هرگونه خلل در روند خدمت رسانی در این حوزه از اولویت های اصلی ما خواهد بود.
اوحدی با بیان اینکه به زودی به صورت جدی به مسئله مشکلات درمانی ایثارگران ورود خواهیم کرد، بیان می کند: برنامه ما برای رفع مشکلات درمانی ایثارگران، رفع نواقص عملکرد بیمه دی و تسهیل ارائه خدمات درمانی به جامعه هدف بنیاد شهید است.»
امید است تدابیر رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران نقطه پایانی بر مشکلات درمانی خانواده معزز شهدا باشد تا مشکلات آن ها در این شرایط سنی که نیاز ضروری به حمایت های در مانی دارند حل شود.
نظر شما