باید به رسانه های دینی در کشور بهای بیشتری داده شود

حجت الاسلام سبحانی نیا با اشاره به نقش رسانه های دینی در ترویج فرهنگ مبتنی بر آموزه های اسلام و پاسداشت ارزش های اخلاقی گفت: ما باید به رسانه های دینی در کشورمان بهای بیشتری دهیم.

حجت الاسلام «محمدتقی سبحانی نیا» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قزوین بیان کرد: در نظام جمهوری اسلامی، عمده رسانه ها باید رویکرد دینی و انقلابی داشته باشند، بنابراین شاید تفکیک رسانه ها به رسانه های دینی و غیر دینی چندان موجه نباشد.

 

مدیر حوزه علمیه قزوین ادامه داد: البته برخی رسانه ها، رسانه هایی هستند که رویکرد و پیشینه فعالیت شان، مباحث دینی است و بیشتر به موضوعت قرآنی و معارف دینی می پردازند که این رسانه ها باید تأثیر پررنگ تر و چشمگیرتری در بُعد ترویج فرهنگ مبتنی بر آموزه های اسلامی و پاسداشت ارزش های اخلاقی داشته باشند که در این خصوص داشتن خلاقیت امری مهم است.

 

وی عنوان کرد: باید ارزش های اخلاقی که مبتنی بر آموزه های اسلامی بوده و همچنین ارزش هایی که در فرهنگ بومی کشور ما از دیرباز مورد عنایت و اعتقاد مردم بوده است، همچنان پاسداشته شود و نقش رسانه ها در این زمینه بسیار پررنگ است.

 

حجت الاسلام سبحانی نیا اعلام کرد: متأسفانه امروز مشاهده می کنیم که برای ترویج یک ناهنجاری رفتاری و اخلاقی بسیار زیرکانه عمل شده و از روش های مختلف استفاده می شود تا ذائقه مردم تغییر یابد، البته همیشه هم تغییر ذائقه مردم با انجام امور فرهنگی نیست به طوری که گاهی با امور اقتصادی هم این اتفاق رخ می دهد برای نمونه وقتی می خواهند سبک پوشش مردم را تغییر دهند این کار را از بازار و تولیدی ها آغاز می کنند تا آرام آرام این کار انجام شود و گاهی هم از طریق تبلیغات و آگهی که در رسانه ها پخش می شود فرهنگ تجمل و تغییر سبک زندگی، ترویج داده می شود.

 

وی تصریح کرد: ما باید در عرصه فرهنگی تلاش کنیم تا ذائقه فرهنگی مردم به سمت ارزش های اخلاقی و دینی تقویت شود و شاهد افول باورهای مردم و رفتارهای مردم در سطح جامعه نباشیم.

 

مدیر حوزه علمیه قزوین در خصوص اقدامات رسانه های دینی کشور در ُبعد مقابله با تهاجم فرهنگی گفت: شاید بگوییم رسانه های دینی در این حوزه بسیار تلاش می کنند ولی نکته ای که وجود دارد این است که باید به صورت زیرساختی و زیربنایی برنامه ریزی دقیق تری شود تا بتوانیم با روش های مختلف رویکرد مردم را در حوزه مسائل و معارف دینی تقویت کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: نکته دیگر اینکه همه رسانه های ما باید رویکرد دینی داشته باشند، اگر رسانه ای سبک زندگی غیردینی و غیراخلاقی و رسانه دیگر سبک زندگی دینی را ترویج کند، تعارض پیش می آید.

 

حجت الاسلام سبحانی نیا افزود: امروز در تبلیغات صدا وسیما، سبک زندگی غیردینی ترویج داده می شود و در برنامه های دیگری سبک زندگی دینی ترویج می یابد، در حالی که در شبکه ملی نباید این اتفاق ها و تعارضات را شاهد باشیم، بنابراین نباید فعالیت رسانه ها با یکدیگر ناهمگون و ناسازگار باشد و امروز ما با چنین پدیده ای مواجه هستیم.

 

وی با اشاره به ضرورت حمایت دولت از رسانه های دینی یادآور شد: دولت برای فعالیت های فرهنگی و رسانه ها اعتباراتی قرار داده است، ولی واقعیت این است مسیر، مسیر قابل قبولی نیست و ما باید به رسانه های دینی در کشورمان بهای بیشتری دهیم و از طرفی هم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بسیار پررنگ تر و قوی تر در این حوزه ظاهر شود.

 

کد خبر 950598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha