به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجتالاسلاموالمسلمین «علی غفاری» امروز (28 تیر) در مراسم واگذاری مدارس علمیه خواهران شهرستان ساری به نماینده جدید ولیفقیه در مازندران بیان کرد: حوزههای علمیه امانتدار میراث گران بهایی هستند که از اهلبیت (علیهمالسلام) به ما رسیده و زحمات زیادی برای حفظ و انتقال آن کشیده شده است؛ بنابراین رسالت بسیار سنگینی در این راستا داریم.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران افزود: شهرستان ساری دارای 2 مدرسه علمیه و یک مرکز تخصصی حوزوی بانوان است که حمایتهای زیادی از سوی آیتالله نورالله طبرسی (ره) مؤسس مدارس علمیه الزهرا (سلامالله علیها) و نورالزهرا (سلامالله علیها) و نماینده فقید ولیفقیه در مازندران، برای این مدارس انجامشده و یکی از دغدغههای جدی ایشان حوزههای علمیه بود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر هر چه بتوانیم کانونهای مذهبی و اماکن آموزش فرهنگ دینی بهخصوص حوزههای علمیه را تقویت کنیم، قطعاً یک گام به جلو برای خدمت به جامعه اسلامی و تبعیت از مقام معظم رهبری برای مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی برداشتهایم.
حجتالاسلام غفاری بیان کرد: مازندران دارای 22 مدرسه علمیه خواهران در مقاطع سطح 2، سه و چهار با بیش از 6 هزار طلبه است که در بخشهای مختلف فرهنگی، اجتماعی و ... مشغول به فعالیت هستند؛ اما با توجه به شاخصهها تا مرز مطلوب جهت پاسخ گوئی به نیازهای دینی و فرهنگی بانوان فاصله داشته و مدارس علمیه در استان در تراز و توقعات نظام اسلامی قرار ندارد.
وی اذعان کرد: برای موفقیت و ترقی در کارهای خود، باید پشت سر علما و بزرگان دینی حرکت کنیم؛ زیرا در حال حاضر دشمن دیگر پشت مرزهای ما نبوده، بلکه به واسطه تلفن همراه و شبکه های اجتماعی درمیان بچههای ما قرار دارد و باید برای حفظ نوجوانان و جوانان برنامه ریزی شود.
حجتالاسلام غفاری خاطرنشان کرد: برای تقویت و توسعه حوزههای علمیه بهعنوان یکی از کانونهای مؤثر در جامعه، باید در ترکیب مؤسس و اعضای هیئت امناء مدارس علمیه، از ظرفیت نمایندگان ولیفقیه در استانها استفاده شود که از حجتالاسلاموالمسلمین «محمدباقر محمدی لائینی» تقاضا داریم برای هدایت و راهبری حوزههای علمیه خواهران قبول زحمت نمایند.
نظر شما