به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ارسلان ازهاری، معاون برنامه ریزی استاندار کردستان چهارشنبه شب (7دی) در یکصد و هفدهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سنندج، گفت: مبحث آموزش و پرورش به عنوان یکی از مهمترین زیرساخت های توسعه و تعالی جوامع از جایگاه ویژه در برنامه ریزی ها و چشم اندازهای توسعه ای برخوردار بوده و انتظار هرگونه پیشرفت و ترقی در جامعه بدون درنظر گرفتن آموزش و پرورش امکان پذیر نخواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش یک نهاد فقط آموزشی نیست که مجموعهای از اطلاعات را به دانشآموزان ارایه دهد، اضافه کرد: باید محصول این نهاد انسانی با ویژگیهای متفاوت، شایستگیها، مهارتها و نگرشهایی که قابلیت زندگی در جامعه مطلوب را دارد، منطبق باشد.
وی افزود: تربیت نیروی انسانی کارآمد و معرفی آنان به بازارکسب و کار و تقویت شاخص های مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی از جمله پیامدهای خدمات آموزش و پرورش به شمار می آید.
معاون برنامه ریزی استاندار کردستان با تأکید بر توجه جدی به چشم اندازی های توسعه استان در قالب برنامه پنجم توسعه و چشم انداز 20 ساله، اظهار داشت: نقش آموزش های فنی و حرفه ای به عنوان یک مبحث فرابخشی و با دربرگیری ادارات و سازمان های متعدد از اهمیت ویژه ای برای پرورش نیروی انسانی کارآمد انکارناپذیر بوده و باید با ارتقای شاخص های آموزشی کارآمد و نیازسنجی در استان به این مهم پرداخته شود.
این مقام مسئول تربیت دانش آموز خلاق، نوآور و مبتکر را از اولویت های مهم تهیه سند تحول بنیادین عنوان کرد و افزود: در افق 1404 باید درصدد ایجاد مدرسه ای باشیم که بتوان در آن دانش آموزانی خلاق، مبتکر و متدین تربیت کرد.
ازهاری، از برنامه آمایش استان و سند توسعه اشتغال به عنوان رهنمون هایی برای ارتقای فعالیت های فنی و حرفه ای و گسترش خدمات سوادآموزی در استان یاد کرد و افزود: هماهنگی و انسجام بخش های مختلف استان و بهره مندی از مطالعات دقیق و کارآمد زمینه ساز توسعه پایدار استان و جبران کاستی ها و محرومیت ها خواهد بود و در این مسیر آموزش و پرورش نقش کلیدی را ایفا می کند.
پایان پیام/
نظر شما