تمدید مهلت ثبت‌نام کسب‌وکارها برای دریافت تسهیلات کرونا/حمایت از شفاف سازی قوه قضاییه و برخورد با فساد

قرعه کشی محصولات سایپا ٢٨ تیر، تمدید مهلت ثبت‌نام کسب‌وکارها برای دریافت تسهیلات کرونا، حمایت از شفاف سازی قوه قضاییه و برخورد با فساد، هدف از اعمال مالیات بر خانه های خالی ایجاد توازن در بازار مسکن است برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز پنجشنبه ۲۶ تیرماه شبستان به شرح زیر است:

قرعه کشی محصولات سایپا ٢٨ تیر برگزار می شود

دور جدید طرح پیش فروش سه محصول شاهین، کوییک اس و ساینا اس از سوی شرکت سایپا در تاریخ ۲۳ تا ۲۵ تیرماه انجام شد و حالا قرار است در روز شنبه (۲۸ تیرماه)  مراسم قرعه کشی برای معرفی منتخبان مجاز به ثبت نام نهایی این خودرو‌ها انجام شود.

گفتنی است، در این طرح پیش فروش، خودرو شاهین با پیش پرداخت ۸۰ میلیون تومان و موعد تحویل اسفند ماه ۹۹، کوییک اس با پیش پرداخت ۴۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و موعد تحویل بهمن و اسفند ۹۹ و خودروی ساینا اس  با پیش‌پرداخت ۳۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و موعد تحویل دی، بهمن و اسفند ۹۹ عرضه شده بود.

 

مهلت ثبت‌نام کسب‌وکارها برای دریافت تسهیلات کرونا تمدید شد

بر اساس مصوبه بیست‌ویکمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا، مهلت ثبت‌نام کسب‌وکارهای دارای بیمه و فاقد بیمه در سامانه کارا، تا ۵ مردادماه تمدید شد. در این جلسه، محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور و رئیس‌ کارگروه، با ارزیابی آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات به کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا، بر تسریع اعطای تسهیلات از سوی بانک‌ها تاکید کرد و آن را مسئولیت اجتماعی و ملی بانک‌ها در حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده خواند.

بر اساس مصوبه بیست‌ویکمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا، مهلت ثبت‌نام کسب‌وکارهای دارای بیمه و فاقد بیمه در سامانه کارا، تا ۵ مردادماه تمدید شد.

متقاضیان برای دریافت تسهیلات باید به سامانه کارا به نشانی kara.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

کارگروه همچنین بر اساس درخواست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصویب کرد که تمام کالاها و تجهیزات اهدایی از سایر کشورها به ایران جهت مقابله با ویروس کرونا، باید به فوریت ترخیص شوند و از پرداخت هر گونه عوارض گمرکی و هزینه‌های انبارداری، معاف هستند.

 

 

حمایت از شفاف سازی قوه قضاییه و برخورد با فساد

«امیرحسین طیبی فرد» در واکنش به انتشار اخبار محاکمه علنی دو نفر از کارکنان بانک مرکزی در رسانه‌ها، گفت: بانک مرکزی با محاکم قضایی برای پیگیری تخلفات عده‌ای معدود از کارکنان این بانک، همکاری نزدیک دارد و ضمن اینکه از شفاف سازی قوه قضاییه و برخورد با فساد حمایت می‌کند خواستار برخورد قاطعانه با تخلفات نیز است. 

معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی ضمن تشکر از شفاف‌سازی و اقدامات قضایی قوه قضائیه در مبارزه با فساد، عنوان کرد: همزمان با رسیدگی به پرونده این دو نفر در دادگاه، پرونده تخلفاتی آن‌ها در هیئت رسیدگی به تخلفات بانک مرکزی نیز تحت رسیدگی است که نشان از عزم جدی این بانک برای برخورد با فساد، هم‌راستا با سیاست‌های جرم ستیزی قوه قضاییه دارد.

این مقام مسئول تأکید کرد: از آنجایی که بانک مرکزی متولی امور پولی، بانکی و ارزی کشور است و مسئولیت نظارت بر شبکه بانکی را نیز بر عهده دارد، همواره در تعیین و انتصاب مدیران و مسئولان خود دقت و مراقبت را به عمل می‌آورد و اهتمام جدی برای به کارگیری افراد صالح و سالم را دارد؛ لیکن خطای چند نفر نباید خدمات گسترده و حساس نیرو‌های خدوم و متخصص بانک مرکزی را در این شرایط سخت، زیر سؤال ببرد.

 

هدف از اعمال مالیات بر خانه های خالی ایجاد توازن و تعادل در بازار مسکن است

«محمود علیزاده» شب گذشته (چهارشنبه 25 تیر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما گفت: مکانیسم و مدل تخلیه شده سالهای قبل نیز دیده شده و براساس آنچه در قانون دیده شده جهت شناسایی خانه های خالی از سکنه کسب اطلاعات لازم است که تاکنون اتفاق نیفتاده که مجلس امروز کلیات طرح را تصویب کرد اما هدف اصلی اثر بخشی مالیات است.

 

معاون فنی و حقوقی سازمان امور مالیاتی گفت: نرخ جریمه ای که برای مالیات در نظر گرفته می شود اگر به اندازه ای باشد که .. در بازار مسکن بوجود آورد اثربخشی آن را بیشتر خواهدکرد بنابراین برای ارتقای سطح این سامانه مجلس تمام تلاش خود را بکار گرفته است.

 

او افزود: جزئیات این طرح در جلسات بعدی مجلس مطرح می شود. کمیسیون اقتصادی مجلس برای اجرای این طرح و شناسایی خانه های خالی از سکنه وارد عمل شده است.

 

معاون فنی و حقوقی سازمان امور مالیاتی گفت: هدف از این طرح عرضه خانه خالی برای اجاره است بنابراین در صورت زیاد شدن این وضعیت و در عرضه و تقاضا تعادل انجام شود در وضعیت اجاره بها نیز تاثیر خواهد شد.

 

عدم وجود نظارت در فروش لاستیک

«جمشیدی» در گفتگوی ۱۸:۳۰ شب گذشته (چهارشنبه 25 تیر) شبکه خبر سیما گفت: حتی یک حلقه لاستیک سواری نیز در سامانه‌ای که مشخص شده بود، درج نشده است. متاسفانه دستگاه‌های مربوطه عملا هیچ نظارتی بر بازار ندارند

 

کارشناس صنعت لاستیک تصریح کرد: ستاد تنظیم بازار تولیدکنندگان را ملزم به ثبت اطلاعات خرید و فروش در سامانه تجارت کرد اما حتی یک اظهار نامه هم در سامانه ثبت نشد و این عدم اظهار بحث احتکار و افزایش قیمت ها رابه وجود آورده است.

 

وی افزود: هر حلقه لاستیک باید به قیمت ۴۵۰ هزار تومان به فروش برسد اما شاهد هستیم در بازار آزاد با دو برابر قیمت به فروش می رود.

 

این کارشناس صنعت تایر گفت: نظارت میدانی اثربخشی ندارد و کار باید در عرصه سامانه هوشمند پیگیری شود./

 

 

 

کد خبر 949944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha