به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «میر ابوطالبی» امروز(۲۲تیر) در نشست بادانش آموختگان، اساتيد و طلاب مدرسه علميه صديقه طاهره (سلامالله عليها) نوشهر ضمن برشمردن آسیبهای تبليغ بيان كرد: مردم جامعه را ازلحاظ فرهنگی میتوان به سه دسته تقسیم کرد که گروه اول به دلیل تربیت در خانوادههایی با بنیانهای ریشهدار فرهنگي و ديني تحت هر شرايطي دیندار و مصمم باقي میمانند و نوسانهای بيروني اجتماع، تأثیر بارزي در آنان ندارد.
این کارشناس فرهنگی افزود: گروه دوم، افراد مغرض و مصمم در باطل هستند كه در هر برههای، سردمداران فساد و تبليغ باطل بوده و بهشدت بر موضع مغرضانه خود پافشاري و آگاهانه در اين راه تلاش میکنند.
وی تصریح کرد: كار اصلي مبلغين ديني، با شصت درصد مياني يعني گروه سوم است که اين تعداد افراد خاكستري جامعه، تحت تأثیر يكي از اين دو گروه بیستدرصدی يعني سردمداران حق و باطل عمل میکنند.
این روانشناس دینی ادامه داد: تمركز گسترده دشمنروی جواناني است كه در اين ميان انتخابِ موضع نکردهاند؛ لذا با روشهای جذاب و مؤثر، بذر افکار مخرب ضد ديني را در آنان پایهگذاری میکند.
وي اعلام كرد: يكي از تأثیرگذارترین عواملی كه بانوان طلبه بايد آن را بكار گيرند سلاح «علم و دانش» است؛ زیرا با تجهیز شدن به این سلاح میتوانند در برخورد با انواع و اقسام شبهات ذهني، آگاهانه و عالمانه پاسخگو باشند.
میر ابوطالبی تأکید کرد: در تبلیغ نوين نمیتوان تنها به شيوه اين حرام و آن حلال است، پيش رفت و پاسخگوي نسل جوان بود؛ بلكه بايد ضمن توجه به احكام، از ريشه و حسابشده، فهم دقيق دين را در این نسل پایهگذاری کرد.
وي با اشاره به نقش اخلاق پذيرنده و خلق خوش مبلغان گفت: عکسالعمل دفعي نسبت به اشتباهات جوانان نتيجه معكوس دارد، زیرا اين بهمنزله عمل و اعتقاد ناپسند آنان نيست و هنر مبلغ آن است كه با پذيرش شخصيت جوان، بهتدریج و گامبهگام روي نقاط ضعف کارکرده و آن را ریشهیابی و برطرف کند.
نظر شما