به گزارش خبرگزاری شبستان، پویش هفتگی "تولید، تداوم امید" با هدف افتتاح طرحهای مهم و ملی با سرمایهگذاری و اشتغال بالا تا پایان دولت تدبیر و امید با حضور مقامات کشوری در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است.
تاکنون پنج هفته از این پویش برگزار شده است و افتتاح طرحهای هفته اول و پنجم پویش با دستور رییسجمهور به صورت ویدیوکنفرانسی و حضور سرپرست وزارت صمت به نمایندگی در محل یکی از این طرح ها و بهره برداری از طرحها در سایر هفتههای پویش با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونان این وزارتخانه انجام شده است.
در این راستا در هفته اول پویش ۲۲ خرداد ماه 3 طرح با مجموع سرمایهگذاری ۴۲ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال و اشتغال ۹۷۰ نفر در 2 استان خراسان رضوی و اصفهان با دستور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانسی و حضور حسین مدرس خیابانی «سرپرست وزارت صمت» در محل یکی از طرح ها مورد بهره برداری قرار گرفته است.
همچنین در هفته دوم پویش در ۲۹ خرداد ماه سه طرح با مجموع سرمایهگذاری ۱۴ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۲۴۹ نفر در استان اصفهان با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت مورد بهره برداری قرار گرفت.
در ادامه این پویش هفتگی نیز در استانهای اردبیل و خوزستان روز پنجم تیرماه ۹ طرح با مجموع سرمایه گذاری ۲۵۰۰ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۲۸۳ به بهره برداری رسید.
همچنین در هفته چهارم پویش تولید، تداوم امید در ۱۲ تیرماه در 2 استان قم و اصفهان ۵ طرح با حضور سرپرست وزارت صمت و با مجموع سرمایه گذاری ۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۴۶۴ نفر به افتتاح شد.
در هفته پنجم پویش (پنج شنبه گذشته) ۱۹ تیرماه نیز ۵ طرح در 3 استان سیستان و بلوچستان، فارس و اصفهان با مجموع سرمایهگذاری ۵۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۲۰۴ نفر با دستور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور مورد بهره برداری قرار گرفت که سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در محل یکی از طرحها در شرکت بافت بلوچ در ایرانشهر استان سیستان و بلوچستان حضور یافت.
در مجموع تاکنون ۲۵ طرح در 7 استان کشور با مجموع سرمایهگذاری ۱۲۸ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۳۱۷۰ نفر مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وزارت صنعت، معدن و تجارت در همین راستا بهرهبرداری از ۲۰۰ طرح با مجموع سرمایهگذاری ۱۷۰ هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی ۴۰ هزار نفر را از ابتدای امسال تا پایان سال در دستور کار خود قرار داده است که تاکنون این طرح ها در 5 هفته افتتاح شده است و همچنان تداوم دارد.
تامین نیاز داخل و کاهش واردات، تکمیل زنجیره ارزش، افزایش صادرات غیرنفتی، توسعه مناطق کمتر برخوردار و استفاده از فناوری های نوین از اهداف این برنامه می باشد.
توزیع بخشهای مهم سرمایه گذاری این ۲۰۰ طرح نیز به صورت ۴۲ درصد صنایع معدنی، ۱۵ درصد صنایع شیمیایی و پتروشیمی، ۱۳ درصد حوزه خودرو، ماشین سازی و تجهیزات، ۱۱ درصد امور زیربنایی و زیرساختهای بخش صنعت و معدن و ۸ درصد صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی می باشد./
نظر شما