به گزاری شبستان از مشهد، مرضیه اکبرآبادی، معاون امور ورزش بانوان و توسعه ورزشهای همگانی کشور صبح امروز در اولین دوره بصیرت و منش پهلوانی مربیان زن فدراسیونهای ورزشی سراسر کشور در هتل نخل مشهد برگزار شد، با بیان اینکه باید فرهنگ اسلامی و ارزشی بیشتر از گذشته محور فعالیتها قرار گیرد، اظهار داشت: این محوریت باید در مسابقات ورزش بانوان در سطوح تیمهای ملی صورت پذیرد.
وی با اشاره به برگزاری دوره بصیرت و منش پهلوانی مربیان تیم های ملی بانوان کشور، خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین رویکردهای مهم وزارت ورزش و جوانان برای فرهنگسازی برگزاری چنین دورههایی است.
معاون بانوان و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه بداخلاقیها در حوزه ورزش نه تنها به جامعه و ورزش بانوان آسیب میزند، بلکه باعث کمرنگ شدن اعتماد به ورزش میشود، تصریح کرد: بداخلاقی در حوزه ورزش علاوه بر اینکه ناخواسته باعث گسترش رفتار غیرصحیح در جامعه میشود، بلکه آسیب بزرگی را هم به فرهنگ غنی اسلام به دنبال دارد.
وی با انتقاد از عقیده برخی مربیان ورزشکاران که حاشیهها را نشانهای بر حرفهای شدن خود قلمداد میکنند، خاطرنشان کرد: برخیها، بداخلاقی را یک وجه حرفهای بودن میدانند و برای نزدیک شدن به حوزه حرفهای، شکل حاشیه را به خود میگیرند که ناخواسته باعث گسترش رفتار غیر صحیح و در نهایت باعث بازدارندگی در رسیدن به قلهها و پیشرفتهای ورزشی و حرفهای شدن میشود.
معاون بانوان و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه بسیج ورزشکاران، هویت مستقلی ندارد و به عبارتی همه ورزشکاران ایران اسلامی در آن عضوند، ادامه داد: این برنامه یک کارگاه و دوره آموزشی و در حقیقت یک نشست صمیمی و البته همراه با آشنایی و طرح ضرورتهای آشنایی با جامعه و مسائل آن است که از طرف مقام معظم رهبری نیز در خصوص ایجاد بصیرت اجتماعی بین آحاد مردم و گروههای خاص، مانند ورزشکاران نیز مورد تاکید قرار گرفته است.
اکبرآبادی با اشاره به نقش مربیان در حوزه فرهنگسازی علاوه بر رشد ورزش قهرمانی، خاطرنشان کرد: طبق فرمایش حضرت محمد(ص)، نقش معلمی و استادی، نقش انبیا بوده و اینجاست که جایگاه معلم و مدرس مشخص میشود، از آنجایی که غالب گروههایی که مربیان با آنها در ارتباطاند جوانان هستند، لذا نحوه ارتباط با آنها اهمیت دارد، از دیگر سو حساسیتهای جنسیتی گروه مخاطب مربیان زن نیز فضای خاص خود را دارد.
معاون بانوان و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان با اشاره به مصوب کردن لباس 40 رشته ورزشی برای بانوان، تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون طبق توافق با مجامع بینالمللی، لباس بیش از 40 رشته ورزش بانوان را مصوب کردهایم، در حالی که شاهد چنین حرکتهایی از سوی دیگر کشورهای اسلامی نیستیم.
وی اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامی در ایران، اولین و تنها کاروان زنان محجبه را ایران به خود اختصاص داد و بعد از آن بود که نمود حجاب را در سایر کشورهای اسلامی دیدیم، خوشبختانه پس از پیگیریهای ایران برای مصوب شدن پوشش بچهها در مسابقات، اکثر کشورهای اسامی به جز کشورهای خاصی که تفکر فرقه ضاله وهابیت را دارند، با الگوسازی از ایران، مشارکت زنان را در عرصههای ورزشی افزایش دادند.
علی اکبر هاشمی جواهری، مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی نیز در ادامه اظهارداشت: فرهنگ سازی در ورزش به خصوص حوزه بانوان با توجه به ظرافتها، حساسیتها و نقطه عطف بودن بانوان، امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.
وی با تاکید بر ارتباط بین زن بسیجی با ورزش، خاطرنشان کرد: متاسفانه مسائل اخلاقی آن طور که مورد انتظار است توفیقی نیافته و تجلی پیدا نکرده است و در این راستا یکی از بخشهایی که میتواند به تبیین مسایل اخلاقی در ورزش کمک کنند، بحث بسیج ورزشکاران است.
محمد عباسی، وزیر ورزش و جوانان نیز در پیامی به مناسبت آغاز برگزاری دوره بصیرت و منش پهلوانی مربیان تیمهای ملی بانوان کشور، اظهار داشت: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب محیط ورزش در کشور باید محیطی آکنده از جوانمردی، پهلوانی، تقوا باشد.
وی با تاکید بر اهمیت آموزشهای بصیرتی و منش پهلوانی مربیان تیمهای ملی و بانوان ورزشکار کشور در مقابله با تهاجم فرهنگی غرب و معاندان، تصریح کرد: استعمارگران همه تلاش خود را برای استیلای فرهنگی و به انحطاط کشیدن جوانان این مرز و بوم در محیط ورزش به کار بستهاند.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: با استمرار و تداوم فعالیتها و برنامههای ارزشی و تلاش و همت مربیان ساعی، شاهد شکوفایی روز افزون اخلاق حسنه اسلامی در ورزش کشور باشیم.
دوره بصیرت و منش پهلوانی مربیان تیمهای ملی بانوان کشور به مدت سه روز در مشهد در حال برگزاری است.
پایان پیام/
نظر شما