به گزارش خبرگزاری شبستان، در اوایل سال 2010 میلادی جهان شاهد اعتراض فعالان بین المللی در قاهره برای فشار آوردن به دولت مصر به منظور باز کردن مرزهای مشترکش با غزه باهدف ورود کاروان های امدادرسانی به این منطقه بود.
آنها در نهایت موفق شدند و در ماه های بعد موفق شدند تاحدی به سمت شکستن محاصره غزه پیش بروند . مشهورترین این اقدامات اعزام کاروان های کشتی آزادی غزه بود که دارای 663 مسافر از حدود 40 ملیت مختلف بود.
این کشتی در آب های بین المللی مورد حمله کماندوهای صهیونیست قرار گرفت و در آن 9 فعال حقوق بشر کشته شده و حداقل 42 نفر زخمی شدند.
این کشتار خشم جهانی را برانگیخت و از سوی بسیاری از دولت ها محکوم شد و در همین راستا سفرای اسراییل از هفت کشور جهان و همچنین اتحادیه اروپا برای توضیح درباره این مسئله فراخوانده شدند.
اگرچه آمریکا، متحد دیرینه رژیم صهیونیستی مخالف تحقیق جهانی درباره این کشتار و فاجعه انسانی بود اما این تحقیقات به زودی ازسوی جامعه بین الملل آغاز شد و علاوه بر این یک گروه حقیقت یاب ازسوی شورای حقوق بشر سازمان ملل برای بررسی این مسئله تشکیل شد.
آنها به این نتیجه رسیدند که اسرائیل قوانین بین المللی را نقض کرده و مدارک موٍثقی را برای پیگرد قانونی جنایتکاران صهیونیست به دست آوردند که ازجمله جنایت های جنگی می توان به قتل عمد، شکنجه و رفتارهای غیر انسانی اشاره کرد.
سازمان ملل متحد در گزارشی کماندوهای اسراییلی را به خاطر اعدام شتابزده مسافران کشتی های آزادی محکوم کرد.
اما چرا فعالان صلح بین المللی تلاش می کردند که به هر طریق ممکن به غزه برسند ؟ دلیل آن محاصره این منطقه ازسوی رژیم صهیونیستی از سال 2007 میلادی است.
این محاصره موجب کشته شدن صدها بیمار فلسینی شده و اقتصاد غزه را نابود کرده است.
گروه حقیقت یاب سازمان ملل متحد به سرپرستی قاضی ریچارد گلدستون این محاصره را یک جنایت جنگی دانست و رئیس امور انسانی سازمان ملل و ناظر شورای حقوق بشر سازمان ملل در سال 2008 میلادی محاصره غزه را یک تنبیه دسته جمعی نامیدند.
در سال 2010 میلادی نیز کمیته بین المللی هلال احمر، محاصره غزه ازسوی رژیم صهیونیستی را نقض کنوانسیون ژنو دانست و باز هم آن را یک تنبیه دسته جمعی نامید.
دیگر بیانیه قانونی در سال 2010 میلادی از سوی نوی پیلای، کمیسر عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر منتشر شد که محاصره غزه را غیر قانونی دانست.
اما غزه تنها بخش فلسطین نیست که گرفتار رنج و مصیبت است ،بر اساس قوانین بین المللی هم غزه و هم کرانه باختری جزو زمین های فلسطین هستند که ازسوی اسراییلی ها اشغال شده اند.
شهرک های غیر قانونی برای اسکان یهودیان بیش از 40 درصد کرانه باختری را فرا گرفته است و این زمین فلسطینی در حال حاضر مملو از ایست های بازرسی اسراییلی است و دیوار غیرقانونی ساخت صهیونیست ها هم آن را احاطه کرده است.
براساس رای دادگاه عدالت بین المللی ساخت این دیوار که هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه آمریکا هم از آن حمایت کرده است غیر قانونی و نقض کننده قوانین بین المللی است.
دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور انسانی اعلام کرده است که این دیوار حدود 10 درصد کرانه باختری را اشغال کرده است.
ذکر این نکته ضروری است که در سال 2010 میلادی حداقل 14 فلسطینی در کرانه باختری کشته شده و صدها نفر نیز دستگیر شدند.
فلسطینی ها نمی توانند از منابع طبیعی متعلق به خود به ویژه آب بهره مند شوند. در این زمینه بانک جهانی گزارش داده است که رژیم صهیونیستی به طور غیرقانونی چهار برابر فلسطینی هایی که در غزه و کرانه باختری زندگی می کنند از منابع آب استفاده می کنند.
عقب نشینی اسراییل از کرانه باختری و همچنین سرزمین های اشغالی لبنان و سوریه براساس قوانین بین المللی در طول 43 سال گذشته لازم الاجرا بوده است اما رژیم صهیونیستی آشکارا از عقب نشینی امتناع می کند.
رژیم صهیونیستی از زیر بار تخریب شهرک های غیر قانونی یهودی نشین و یا دیوار غیر قانونی کرانه باختری شانه خالی می کند و کماکان به تخریب مکان های تاریخی فلسطین ادامه می دهد.
بنیامین نتانیاهو که در سال 1997 میلادی نخست وزیر فلسطین بود در آن زمان به گروهی از قاتلان موساد دستور داد تا با نقض حاکمیت ملی اردن که سه سال پیش از آن معاهده کامل صلح با اسراییل را امضا کرده بود به ترور یکی از رهبران فلسطینی در خاک اردن مبادرت کنند.
در سال 2010 میلادی نیز سه روز پس از آنکه نخست وزیر اسراییل اولین سفر رسمی خود به امارات را انجام داد، گروهی از قاتلان موساد با استفاده از گذرنامه ها ی جعلی و با زیر پا گذاشتن حاکمیت ملی این کشور مرتکب ترور یکی دیگر از مقامات بلند پایه حماس در دوبی شدند.
سفیر اسراییل در فرانسه فراخوانده شد و هلند یک مظنون اسراییلی در این رابطه را دستگیر کرد، ایرلند و استرالیا و انگلیس هم دیپلمات های اسراییلی را از کشور خود اخراج کردند.
این در حالی است که انگلیس قبلا در زمانی که اسراییلی ها در عملیات 1987 میلادی از پاسپورت های انگلیسی استفاده کرده بودند در برابر آن شکیبایی به خرج داده بود اما یکی از اعضای کنیست به نام آریه الداد انگلیسی ها را سگ خطاب کرد و حتی گفت این مقایسه توهین به سگ هاست زیرا حتی بعضی از سگ ها هم از خود وفاداری نشان میدهند اما انگلیس این کار را نکرد.
به هر حال این ترور که سازمان ملل متحد هم آن را غیر قانونی دانست برای جهان یادآور بی احترامی دائمی اسراییل به قوانین بین المللی و حاکمیت ملی کشورها بود.
رژیم صهیونیستی در طول 63 سال موجودیت خود ترورهای فراوان و عملیات جاسوسی بسیاری را در کشوهایی مانند انگلیس ، ایتالیا ، لبنان ، مالتا ، بلژیک ، تونس و بسیاری دیگر از کشورها انجام داده است.
سال 2010 میلادی شاهد بسیاری از اتفاق نظرهای بین المللی علیه رژیم صهیونیستی بود.
یکی از این موارد در ماه می بود که حدود 190 کشور در سازمان ملل متحد توافق کردند تا اعلامیه ای را برای تحت فشار قرار دادن اسراییل برای ملحق شدن به معاهده عدم گسترش سلاح های هسته ای صادر کنند.
آمریکا در این مورد نیز پشت اسراییل ایستاد و باراک اوباما ، رییس جمهوری آمریکا در این باره گفت : ما مخالف هر عملی هستیم که امنیت ملی اسراییل را به خطر بیاندازد.
تحریم رژیم صهیونیستی یکی دیگر از توافق های بین المللی علیه این رژیم بود و اکنون همه افراد و ارگان ها از دانشگا ها ، اتحادیه ها وکلیساها گرفته تا موسیقی دانان به این تحریم ها ملحق شده اند.
اسراییل در سال 2010 میلادی به خاطر انجام جنایت هایی مانند تخریب خانه های فلسطینی ، تبعیض نژادی علیه اعراب و کودکان زندانی فلسطینی مورد تحریم گسترده جوامع بیتن المللی قرار گرفت.
بنابر گزارش اسلامی سیتی ، رژیم صهیونیستی روز به روز چهره واقعی و کریه خود را آشکارتر می کندو ماسکی که برای قانونی جلوه دادن خود به چهره زده است در حال افتادن است.
تاریخ نشان می دهد که برچیدن اشغال گری ها امری اجتناب ناپذیر و حتمی است و از آن جمله می توان به برچیده شدن رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی و یا اشغالگران غربی الجزایر و هند اشاره کرد.
اما پرواضح است که آزادی فلسطین به عنوان بزرگ ترین پیروزی در تاریخ به ثبت خواهد رسید.
پایان پیام/
نظر شما