«احمد راستینه» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با تاکید بر تقویت رسانه های دینی در کشور گفت: مردم ما باورهای دینی خودشان را که برگرفته از آرمان های امام و شهدا و دین مبین اسلام است، در طول دوران کرونا با توسل به اهل بیت و تضرع به درگاه خداوند به نمایش گذاشتند برنامه های دینی در صدا و سیما و رسانه ها و شبکه های اجتماعی با توجه به تعطیلی مساجد و همچنین مراسم های مذهبی اجرا می شد و مردم ما که باطن فرهنگی و دینی قوی ای داشتند با توجه به این برنامه ها به تمامی مراسم ها و مناسک مذهبی شان پرداختند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هفته گذشته در برنامه های دهه کرامت و میلاد امام رضا دیدیم که مردم ایران اسلامی چگونه این جشن ها را با توجه به پروتکل های بهداشتی ای که تعریف شده بود، برگزار کردند. با توجه به این باورهای دینی و اعتقادات مذهبی ضرورت دارد که مسئولان برای این مسئله یک برنامه جامع و مشخصی داشته باشند.
وی ادامه داد: تقویت رسانه های دینی در این میان مسئله ای است که باید مورد توجه مسئولان ذیربط قرار گیرد و وظیفه ماست که این رسانه ها را برای تقویت امور دینی و فرهنگی باید مورد حمایت قرار دهیم. امروز احساس می کنیم این رسانه ها بنا به چند دلیل که از آن جمله عدم حمایت جدی از آنهاست در انعکاس اخبار و مطالب دینی مقداری ضعیف عمل می کنند البته تعداد رسانه های دینی ما در کشور بسیار محدود و ناچیز است که باید این مسئله نیز مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رسانه های دینی ما کمتر مورد توجه قرار گرفته اند و این نقطه ضعف ماست. تمامی فکر و ذهن مان تمرکز بر روی مسایل و حوزه های اقتصادی است در حالی که تمرکز در حوزه مسایل فرهنگی و دینی نیز وظیفه حاکمیت است و دولت ها باید از رسانه های دینی به منظور تقویت و تعمیق باورهای دینی حمایت جدی داشته باشند.
وی با اشاره به فعالیت مجموعه خبرگزاری شبستان در حوزه دین گفت: تا آن جایی که فعالیت این خبرگزاری را رصد کردم با توجه به همه محدودیت هایی که وجود داشته است در این حوزه خوب عمل کرده است و به همین دلیل باید پشتیبانی های لازم از مجموعه این خبرگزاری برای ادامه و توسعه فعالیت شان فراهم شود.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس در پایان از فعالیت این خبرگزاری در حوزه دین تقدیر و تشکر کرد./
نظر شما