به گزارش خبرگزاری شبستان ،اقتصاد و تجارت اسلامی رشد بسیار سریع خود را به ویژه در اقتصادهای بازاری در حال شکل گیری در آسیا و کشور های حاشیه خلیج فارس تجربه می کند.
به گفته تحلیلگران اقتصادی حمایت های زیر بنایی و بنیادین از اقتصاد و تجارت اسلامی به سرعت در حال افزایش است.
با شناسایی سودها و منافعی که از اقتصاد اسلامی در سراسر آسیا و کشور های حاشیه خلیج فارس حاصل می شود، این صنعت در حال تبدیل شدن به جایگزینی مناسب و ضروری برای نظام های مالی قدیمی در سراسر جهان است.
در سطح جهانی، اهمیت و افزایش قدرت جذب اقتصاد اسلامی در حال دگرگون کردن جهان مالی در عصر کنونی است.
صنعت اقتصاد اسلامی ثابت کرده است که می تواند یک بخش مالی با ثبات و نویدبخش برای آینده باشد.
اقتصاد اسلامی در طول دهه گذشته 15 تا 20 در صد رشد داشته است که رشد بسیار چشمگیری است.
بسیاری بر این اعتقادند که سیستم های مالی تابع قوانین اسلامی ،دربرگیرنده فرآیند پشتیبانی جامع و شفافیت و وضوح بیشتری هستند .
این سیستم ها به جای تمرکز بر بهره بر فهم ماهیت سرمایه گذاری تکیه دارند و همین امر تضمین کننده معیارها و توازن هایی است که یک نهاد مالی با ثبات را به وجود می آورد.
سرمایه های اسلامی در جهان در حال حاضر حدود یک تریلیون دلار است و با توجه به کل جمعیت مسلمان در جهان که تعداد آنها به دو میلیارد نفر می رسد شاهد یک تغییر کاملا واضح به سوی جهانی شدن اقتصاد اسلامی هستیم.
به گفته کارشناسان اقتصادی بیش از 50 در صد کل پس انداز مسلمانان سراسر جهان تا سال 2020 میلادی در اختیار بانک های اسلامی قرار می گیرد.
موسسه های بزرگی که در زمینه اقتصاد و تجارت اسلامی کار می کنند در واکنش به رشد فوق العاده چشمگیر نهادهای مالی اسلامی کماکان کوشش می کنند تا توجه ها را به سوی صنعت اقتصاد اسلامی جلب کنند.
بنابر گزارش گلف تودی، برای تبیین اجرا و پیشرفت فوق العاده صنعت اقتصاد اسلامی ، ناشر مجله اقتصاد و تجارت اسلامی، پنجمین همایش سالانه اقتصاد و تجارت اسلامی را در ماه دسامبر سال گذشته میلادی در دوبی برگزار کرد.
نظر شما