« محمدحسین فاضلی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بهشهر گفت: مهمترین و اصلیترین ثمره وجود بقاع متبرکه و امامزادگان، مسائل فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی است که به واسطه امامزادگان نصیب حالمان می شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بهشهر افزود: شهرستان بهشهر دارای 40 امامزاده و بقعه متبرکه است که با توجه به بیانات رهبری باید این بقاع تبدیل به قطب فرهنگی شوند و تلاش داریم تا با استفاده از برنامه های مختلف فرهنگی، بقاع متبرکه به مرکز تربیت جوانان تبدیل شوند و شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه باشیم.
وی با بیان اینکه شاید در برخی از موارد حقایق وجود امامزادگان و برکات آن برای مردم مغفول مانده است، اظهار کرد: باید این ظرفیتها برای مردم تبیین شود.
فاضلی گفت: بقاع متبرکه و امامزادگان همواره مامن آرامش و صفای باطنی برای مردم بوده اند و همه ما در بسیاری از موارد که از همه جا ناامید شده ایم توسل به امامزادگان را بیش از پیش در دستور کار قرار داده ایم و نتیجه مطلوب حاصل شده است.
وی اضافه کرد: براساس آنچه گفته شد؛ امامزادگان الگوهای مناسبی برای ساخت مسائل فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی در جامعه است و می توان با مطالعه در زندگی اهل بیت(ع) ، ابعاد زندگی صحیح اهل بیتی را در زندگی خود پیاده و به سوی سعادت و رستگاری هدایت شد.
وی افزود: از دیر باز بقاع متبرکه مکانی برای برپایی اجتماعات بزرگ و عمومی در جشن ها و سوگواری، ازدواج، توزیع غذاهای نذری و... بوده و آرامش و امنیت روحی را به همراه داشته است و اگر چه با توجه به شیوع ویروس کرونا مدتی از این موهبت محروم بودیم،اما اکنون با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل بهداشتی می توان از این ظرفیت بهره مند شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بهشهر تصریح کرد: وجود بقاع و امامزادگان در فرهنگ و هویت ما ریشه دارد و مردم ما هم علاقه خاصی به فرهنگ شیعی و ارادت ویژه به اهلبیت(ع) دارند و لذا باید تلاش شود تا بیش از پیش در این راستا گام برداشته و در نهادینه کردن فرهنگ اهل بیتی به ویژه در بین نسل جدید با تبلیغات سوء دشمن تلاش کرد.
نظر شما