قطع زنجیره شیوع کرونا نیازمند عزم همگانی است

کریمیان با بیان اینکه در شرایط کنونی سبک زندگی باید به سمتی پیش برود که رعایت نکات بهداشتی در زندگی روزمره به صورت همگانی نهادینه شود، گفت: تنها راه مبارزه و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در شرایط فعلی، قطع زنجیره انتقال آن است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ایلام در نشست قرارگاه مدیریت بیماری کرونا این دانشگاه، اظهار کرد: اهداف و برنامه های قرارگاه مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه در سایه تعامل همگانی و مسئولیت‌پذیری و تلاش دلسوزانه محقق می شود.

 

« محمد کریمیان» تقدیر از تلاش و خدمتگزاری شایسته مجموعه مسئولان و کارکنان دانشگاه در مقابله با بیماری کرونا، گفت: مبارزه با بیماری کرونا اصلی‌ترین و محوری‌ترین هدف مسئولان و کارکنان دانشگاه است و در این راستا نیز نیازمند تعامل و همکاری هر چه بیشتر مردم در راعایت نکات و اصول بهداشتی و طرح فاصله گذای اجتماعی هتسیم.

 

وی بیان کرد: نظارت دقیق بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی توسط مردم و اصناف، تقویت بیماریابی در جامعه و افزایش نمونه گیری از موارد مشکوک جهت تشخیص زودرس از  محوری ترین برنامه های دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای مبارزه با ویروس کرونا است و  تنها راه مبارزه با آن اقدامات پیشگیرانه و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی در جهت حفظ سلامت مردم و جامعه و جلوگیری از ابتلای افراد به این بیماری است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ایلام با بیان اینکه بیماری کرونا در حال حاضر هیچ گونه درمان قطعی ندارد، ابراز کرد: در شرایط فعلی و با توجه به شیوع بیماری کرونا، سبک زندگی ما باید به سمتی پیش برود که نکات بهداشتی را در طول زندگی روزمره به صورت همگانی به بهترین نحو ممکن رعایت کنیم.

 

کریمیان خاطرنشان کرد: همکاران ما در حوزه بهداشت و درمان باید در جهت حفظ سلامت مردم و جامعه و جلوگیری از انتشار  بیماری کرونا و قطع زنجیره انتقال آن در سطح جامعه  به ویژه در سطح دستگاه های اجرایی، سازمان ها و اصناف مختلف بیش از پیش تلاش و اهتمام خود را به کار گیرند.

 

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: مشکلات اقتصادی، گرانی و تورم از اصلی ترین مشکلات مردم هستند و اگر این مشکلات به مردم فشار آورد به طور قطع رعایت پروتکل های بهداشتی برای آنان در حد استاندارد مقدور نخواهد بود و حتی ممکن است که این پروتکلها دست و پاگیر زندگی و معیشت آنان شود.

 

حجت الاسلام « محمدباقر هاشمی» یادآور شد: نباید همه تقصیرها را به گردن مردم انداخت چرا که بسیاری از پروتکل های بهداشتی نیازمند هماهنگی و همراهی بیشتر مسئولان و مردم است و نمی‌شود مردم مقصر و عامل اصلی شیوع بیماری کرونا معرفی شود.

 

وی تصریح کرد: پرسنل دانشگاه با ایثار و از خودگذشتگی به مردم و بیماران خدمت می کنند و نزد جامعه احترام و جایگاه ویژه‌ای دارند. لذا قدردانی از این زحمات و تلاشهای ایثارگرانه باید به صورت عملی اتفاق بیفتد تا این عزیزان نسبت به خدمتگزاری به مردم و بیماران دلسرد نشوند.

 

هاشمی خاطرنشان کرد: باید ستاد ملی کرونا یک کمیته تحت عنوان کمیته پیشنهادات و بومی‌سازی مشکلات استانی داشته باشد تا مشکلات استانها به درستی برای ستاد ملی مقابله با کرونا تشریح گردد تا بر اساس آنان و شرایط ویژه هر استان تصمیم‌گیری شود.

 

در پایان نیز معاونین و مدیران ستادی دانشگاه و سایر اعضای جلسه قرارگاه مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه  به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در رابطه با اقدامات و فعالیت های حوزه کاری خود  به منظور مبارزه با مقابله با بیماری کرونا پرداختند.

کد خبر 946409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha