لزوم احداث جاده دسترسی برای روستاهای گردشگری کوهستانی

محمدیاری احداث راه روستایی را اولویت خود دانست و گفت: با مدیریت اعتبارات می توانیم برای روستاهای گردشگری کوهستانی جاده دسترسی احداث کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رضوانشهر، «حسن محمدیاری» امروز(شنبه، ۱۴ تیر) در جلسه شورای اداری رضوانشهر با بیان اینکه مردم به ما اعتماد کردند و باید پاسخ شایسته ای به این اعتماد بدهیم، اظهار داشت: خوشبختانه منطقه تالش از برنامه‌های پیش‌بینی شده جلوتر بوده و بر اساس آمارهای ملی، استانی و شهرستانی گام های بلندی برای توسعه برداشته شده است و امید که در مسیر جهش در خدمتگزاری به مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.


نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال سپس با اشاره به کشاورزی و صنعتی بودن شهرستان رضوانشهر افزود: برخورداری از دو شرکت چوکا و شفارود، نگاه ویژه‌تری را می طلبد که توأمان با عمل باشد.


وی در ادامه خاطر نشان کرد: متاسفانه در زمان شیوع ویروس کرونا کارگران سد شفارود که از پروژه‌های ملی است دچار چالش‌هایی شدند که توانستیم با کمک فرماندار، ائمه جمعه، نیروهای نظارتی و امنیتی و مساعدت دکتر نوبخت این معضل را اندکی تعدیل کنیم.


محمدیاری در بخش دیگری از سخنان خود احداث راه روستایی را از اولویت های برنامه خود عنوان و تصریح کرد: در صورت مدیریت درست می توانیم برای برخی روستاهای گردشگری کوهستانی جاده دسترسی احداث کنیم و این امر در سایه همکاری و هماهنگی کلیه دستگاه امکانپذیر است.


وی در ادامه خطاب به مدیران اداراتی که ماموریت حمایتی دارند گفت: امام خمینی (ره) رفتار صحیح با افراد مستضعف جامعه را مورد تاکید قرار دادند به همین منظور از روسای ادارات حمایتی انتظار می رود نگاهشان به مردم تحقیر آمیز نبوده بلکه نگاه حمایتی و ارزشی داشته باشند.


نماینده مردم تالش و رضوانشهر حفظ حیثیت و آبرو مراجعین را بسیار مهم دانست و افزود: کرامت انسانی اقتضا می‌کند با آنان به درستی رفتار شود نه با تکبر و غرور.


وی سپس با تبریک روز ۱۴ تیر روز دهیاران و شهرداران گفت: دهیاران و شهرداران نباید حلقه اتصالشان فقط در حد مسئولان شهرستانی باشد بلکه ارتباط با نماینده می تواند آنان را به مرکز متصل کند.


محمدیاری با تاکید بر اینکه جان انسان ها برای ما اهمیت بسزایی دارد، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در این بیمارستان عمل جراحی صورت نمی‌گیرد، یکی دیگر از اولویت های ما تجهیز و تعامل با بیمارستان و دعوت از پزشکان متخصص است چرا که زیر ساخت لازم برای راه‌اندازی اتاق‌های عمل وجود دارد.


وی در ادامه خواستار انعطاف بیشتر مسئولان منابع طبیعی و محیط زیست در بحث آبرسانی به مناطق ییلاقی شد و تصریح کرد: در برخی از این روستاها اهالی ۱۰ سال پیش با خودیاری لوله های آب را خریداری کردند اما منابع طبیعی اجازه عبور از اراضی خود را نداد که منجر به پوسیدگی لوله ها شد و مردم به علت این عدم هماهنگی از نعمت آب محروم شدند.


وی متذکر شد: همه ما باید حافظ منابع طبیعی باشیم اما گاه می‌توان با کمی انعطاف، برای منفعتی بالاتر و بطوریکه به محیط زیست و منابع طبیعی آسیبی وارد نشود قانون را منعطف و مشکل را حل کرد.

کد خبر 945871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha