به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محمد هادی قانع» امروز (شنبه ۱۴ تیر) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار عملیات در سطح شیراز توسط این سازمان انجام شده است، گفت: در سال گذشته یکی از الزمات مهم سازمان موضوع شناسنامه دار کردن ساختمانها در حوزه ایمنی ساختمان صورت گرفت که بیش از ۱۳ هزار بازدید در سطح شهر از ساختمان ها صورت گرفت و موارد و عوامل ناایمن ساختمان ها گزارش شد.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز به آتش سوزی هفته اخیر اشاره کرد و گفت: طی ۲ سال ۹۷ و ۹۸ شاهد بارندگی های موثری بودیم و در سال جاری نیز شاهد این بارش ها طی ماه های ابتدایی سال بودیم، پیش بینی شد که حوادث آتش سوزی بیش از گذشته باشد و از ابتدای امر تمهیدات ویژه ای در خصوص آتش سوزی ها شد و باتوجه به اینکه آتش سوزی های بسیاری در زمین ها و باغات روی داد این حریق ها به سطح شهر کشیده نشد.
وی با اشاره به حریق روز پنج شنبه در یکی از باغ های بلوار مطهری، اظهار کرد: براساس قوانین در باغات اگر آتش سوزی رخ بدهد به خصوص در باغات گروه اول که گروه های اصلی هستند به هیچ عنوان قابلیت تغییر کاربری آن وجود ندارد و حتی با شخم زدن و آتش سوزی نیز تغییر کاربری آن وجود نخواهد داشت.
قانع بیان کرد: این باغ شامل یک زمین بزرگ بود که دیواره هایی اطراف آن وجود دارد و باتوجه به رویش علف های هرز، این مکان فاقد هر گونه درخت ثمری بوده است.
این مقام مسئول همچنین به خرید تجهیزات مورد نیاز سازمان در خصوص اطفاء حریق اشاره کرد و افزود: با هماهنگی انجام شده با شهرداری توانستیم ۲ دستگاه دوربین حرارت سنج را از کشور فرانسه خریداری کنیم.
قانع همچنین عنوان کرد: یکی از اقدامات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی در حوزه گاز LPG، از تعداد ۴۸ مرکز شارژ و فروش کپسول های گاز بازدید به عمل آمد و اخطارهای لازم در خصوص مراکزی که ناایمن بودند صادر شد و جهت پیگیری به دادستانی استان ارسال شد.
وی با تاکید بر این موضوع که از ۱۳ هزار بازدیدی که در سال ۹۸ در خصوص اخطارهای ناایمن در کلیه حوزه آغاز شده است، گفت: در این راستا از ساختمان های ناایمن همچون مراکز اقامتی، درمانی و ۱۳۸ مرکز تجاری و تفریحی بزرگ و فعال بازدید و اخطارهای ناایمنی صادر شده است و ساختمان هایی که از فرسودگی بیشتری برخوردارند دارای بیشترین میزان ناایمنی هستند و اغلب این ناایمنی ها در حوزه مکان هایی است که راه های خروج برای وقوع حادثه پیش بینی نشده است.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات شهری شیراز در خصوص تعداد تماس های مردمی با سازمان یادآور شد: در سال ۹۸ تعداد ۲۸۶ هزار و ۵۰۰ تماس گرفته شده است که قریب به ۳۵ درصد از این تماس ها مزاحمت های تلفنی و قریب به ۴۵ درصد از تماس ها مربوط به تماس های عملیاتی بوده است و مابقی که در حدود ۲۰ درصد بود، مربوط به خدمات مشاوره ای است که برای ایمنی شهروندان ارائه می شود.
نظر شما