توسعه، تکثیر و پرورش آبزیان سه رويکرد شيلات در سال جهش توليد

عبدالحی از تولید ۵۲۸ هزار تن آبزی در سایت‌های آبزی‌پروری کشور در سال گذشته خبر داد و گفت: از این میزان در سال گذشته ۴۶ هزار تن میگو، ۱۸۰ هزار تن ماهی قزل‌آلا و مابقی مربوط به ماهیان گرمابی در کشور تولید شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «حسین عبدالحی» ظهر امروز (شنبه 14 تیر) در نشست بررسی توسعه آبزی‌پروری و شیلات آبادان که در سالن اجتماعات تالار غدیر فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: سه رویکرد سازمان شیلات کشور در سال جاری با توجه به شعار «سال جهش تولید» توسعه، تکثیر و پرورش میگو و ماهی در قفس‌های دریایی، ماهیان خاویاری و تیلاپیا برای افزایش تولید است.

 

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران از تولید 528 هزار تن آبزی در سایت‌های آبزی‌پروری کشور در سال گذشته خبر داد و افزود: از این میزان 46 هزار تن میگو، 180 هزار تن ماهی قزل‌آلا و مابقی مربوط به ماهیان گرمابی در کشور تولید شده است.

 

وی به مشکلات سایت پرورش میگوی بندر چوئبده اشاره کرد و ادامه داد: نیاز این سایت در بخش‌های فنی و پشتیبانی با معضل زیرساخت‌های عمرانی و تاسیساتی مواجه است که برای رفع آن از اعتبارات ملی بهره خواهیم برد.

 

عبدالحی از آمادگی سازمان شیلات کشور برای معرفی سایت پرورش ماهی و میگوی بندرچوئبده به عنوان سایت آبزی‌پروری خبر داد و تصریح کرد: این مهم از سوی نظام مهندسی و دامپزشکی در حال پگیری است؛ امسال با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه آبزی‌پروری، 15 درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

 

وی نقش ایران در حوزه آبزی‌پروری در میان كشورهای منطقه را اثرگذار خواند و اضافه کرد: با توجه به سیاست‌های اعمال شده در زمینه توسعه آبزی‌پروری به طور حتم این نقش پررنگ ‌تر نیز خواهد شد. با توجه به افزایش حجم آب در منابع آبی داخلی و پشت سدها بر اثر بارندگی‌های سال گذشته، پیش‌بینی می‌شود میزان تولید امسال در بخش آبزی‌پروری نسبت به پارسال 15 درصد افزایش یابد.

 

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران با اشاره به بازار مصرف تولید آبزی ایران در کشورهای همسایه ابراز کرد: بازار خوبی در منطقه به ویژه عراق برای مصرف ماهی تولید ایران وجود دارد لذا باید روی این بازار كار شود.

 

«فتح‌الله ابوعلی» نیز در این نشست عنوان کرد: برای بازسازی و احیای سایت پرورش آبزیان چوئبده باید زیرساخت‌هایی نظیر آب، برق، گاز، جاده و امنیت تقویت شود.

 

مدیرکل شیلات خوزستان با تاکید بر لزوم همکاری ادارات برای رفع مشکلات زیرساختی اذعان داشت: تامین اعتبار گام دیگری است که مسئولان کشوری باید در این راستا ما را همراهی کنند.

 

در پایان این نشست معاون سیاسی فرماندار ویژه آبادان تشکیل کارگروه رفع مشکلات زیرساختی متشکل از نمایندگان ادارات محلی و استانی را مهم‌ترین مصوبه این نشست دانست.

 

کد خبر 945853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha