«محمدرضا ماسوری» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، در خصوص نقش احسان و نیکوکاری، با اشاره به اینکه احسان و نیکوکاری مورد تاکید خداوند سبحان و اهل بیت (ع) قرار دارد اظهار کرد: احسان و نیکوکاری در عرصههای فردی و اجتماعی دارای برکات زیادی هستند.
مدیر کانون فرهنگی هنری مسجد نبی اکرم (ص) اندیمشک رفع چهره فقر از جامعه را یکی از برکات احسان و نیکوکاری برشمرد و افزود: رسیدن به قرب الهی در عرصه فردی از دیگر کارکردها و برکات احسان و انفاق محسوب میشود.
وی رسیدگی به نیازمندان و فقرا و کمک به همنوع در جهت رفع مشکلات و دستگیری از نیاز آنها را یکی از وظایف مسلمانان در جامعه اسلامی دانست و اضافه کرد: این انفاق و نیکوکاری جایگاه والایی دارد و همواره مورد توجه مسلمانان نیکوکار قرار گرفته و به تاسی از پیامبران، امامان و بزرگان دین در این راه پیش میروند.
ماسوری تصریح کرد: مساجد پایگاه محکمی در تمامی امور زندگی از جمله در ابعاد اخلاقی، تربیتی و همدلی منبع انسانسازی هستند و با پیادهسازی راه و اهداف اهل بیت (ع) این اماکن ارزشمند، زندگیها نیز رونق بهتری میگیرند.
وی عنوان کرد: در دهه کرامت با همکاری گروه جهادی منتظران ظهور که متشکل از واحد فرهنگی خواهران مسجد نبی اکرم (ص)، موسسه قرآنی حضرت زینب کبری (س) و بسیج خواهران پایگاه طیبه است، اقدامات مختلفی در زمینههای فرهنگی، نیکوکاری و خیریه انجام شد.
مدیر کانون مسجد نبی اکرم (ص) اندیمشک با اشاره به برنامههای اجرا شده در فضای مجازی بیان کرد: مسابقه القاب حضرت معصومه (س) و یک جمله کوتاه به ایشان و مسابقه شعر و نقاشی با موضوع دهه کرامت مخصوص کودکان در این دهه برگزار شد.
وی به ارائه اقدامات جهادی و انساندوستانه این مجموعهها در دهه کرامت پرداخت و ابراز کرد: همزمان با دهه کرامت تعمیر کولر خانم بیسرپرست، تهیه جهیزیه برای زوج جوان بیبضاعت با هدف اجرای سنت پیامبر(ص)، بقای نسل مسلمانان و تحکیم بنیان خانواده، تهیه بسته مواد غذایی، تهیه وسایل جهت خانهای که وسایل آن سوخته بودند و پدر خانه نیز فوت شده بود، کمک نقدی به دانشآموزان جهت گرفتن کتاب و... و کمک نقدی برای درمان مریض نیازمند صورت گرفت.
ماسوری یاد آور شد: برنامههای معنوی بهصورت دسته جمعی همچون ختم نهجالبلاغه، تفسیر قرآن، دعای عهد و ندبه و دعای هفتم صحیفه سجادیه به دستور مقام معظم رهبری در فضای مجازی در حال اجرا هستند.
نظر شما