به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «هدایت الله جمالی پور» در نشست شورای فرهنگ عمومی که امروز (پنجشنبه ۱۲ تیر) در شبستان امیرالمومنین مسجدالنبی قزوین برگزار شد، بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی از جلسات مهم است که نتوانستیم از ظرفیت آن خوب استفاده کنیم و باید کارگروهی تشکیل شود که چرا نتوانستیم در فرهنگ عمومی جامعه موفق باشیم.
استاندار قزوین ادامه داد: ما مسلمان هستیم و خداوند از طریق پیامبر دستور زندگی فرستاده که قرآن است و اگر قرآن به عنوان مهمترین دستورالعمل در زندگی جاری و ساری نباشد، نمی توانیم زندگی خوبی داشته باشیم.
وی اضافه کرد: همه بداخلاقی ها و مشکلات ناشی از این است که قرآن در زندگی و کار ما وجود ندارد و این سوال وجود دارد در جامعه اسلامی ما چقدر قرآن جاری و ساری است.
جمالی پور توضیح داد: این سوال وجود دارد قرآن، نهج البلاغه، صحیفیه سجادیه و اهل بیت (ع) در زندگی ما چه نقشی دارند، این ترس از سوی برخی والدین وجود دارد که فرزندان شان را به مدرسه بفرستند زیرا یکسری ناهنجاری هایی وجود دارد، باید فکر اساسی کنیم زیرا فقط ساختن و آباد کردن اصل نیست؛ اینها خوب است و باید بعد معنوی انسان هم ساخته شود و انسان کامل شود تا بهتر از این عمل کند.
وی تصریح کرد: همه ما به قرآن بدهکار هستیم و از این رو هم آسیب هایی را داریم می بینیم و همه آسیب ها و بلاها در جامعه به خاطر فاصله گرفتن از قرآن است.
استاندار قزوین اعلام کرد: ما باید برای قرآن وقت بیشتری گذاریم و در جلسات شورای فرهنگ عمومی باید بررسی شود که چه کنیم قرآن در زندگی و جامعه جاری و ساری شود زیرا در این حالت است که زندگی و کشورمان درست شده و قدرت مان افزایش می یابد.
وی گفت: ما ۷۰ دستگاه فرهنگی داریم که کار می کنند ولی مشخص نیست چه کاری انجام می دهند، باید پیشنهاد شود اجماعی شکل گیرد و این ساختار و سازو کار درست شود.
در ادامه مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین اظهار کرد: امروز در دنیا قرآن و معارف قرآنی شنیده می شود، معارف قرآنی اثرش را در جهان داشته است و انشاالله این معارف روز به روز پررنگ تر شود و برای این منظور لازم است هم مردم و هم دستگاه های متولی از هم افزایی بیشتر برخوردار شوند و از موازی کاری و کارهای تکراری پرهیز شود.
حجت الاسلام «سید مصطفی مجیدی» افزود: آنچه امروز در حوزه فعالیت های قرآنی به آن نیاز داریم هم افزایی و کنار هم بودن است و کمک کردن دستگاه ها و موسسات قرآنی در ترویج قرهنگ قرآنی اهمیت دارد.
وی عنوان کرد: یکی از حوزه های فعالیت اداره کل اوقاف، برگزاری مسابقات و محافل قرآنی است که خواهش می کنیم دستگاه های مختلف در این حوزه هم افزایی داشته باشند تا مسابقات و محافل باکیفیتی برگزار شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین اضافه کرد: حوزه دیگر کاری ما حفظ قرآن است طرح حفظ مجازی قرآن توسط سازمان قران چهار سال است آغاز شده است که در استان ۲۵۰ نفر قرآن آموز از یک تا ۳۰ جز از این طرح مجازی برخوردار بودند.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه فعالیت های معرفتی هم اداره کل اوقاف استان سه سال است طرح زندگی به رنگ خدا را راه اندازی کرده است که بر مبنای فعالیت های آموزشی، دانشگاهی و حوزوی است.
حجت الاسلام مجیدی یادآور شد: اگر می خواهید اتفاق بزرگی را در حوزه قرآنی رقم بزنید، قرآن به کار ویترینی نیاز دارد تا جوانان و نوجوانان جذب آن شوند و تبلیغات خوبی باید در این حوزه صورت گیرد اگر دستگاه های متولی فرهنگ و قرآن بتوانند به ویترین فعالیت های قرآن جلا بخشند کار نتیجه خواهد داد و مباحث محتوایی هم شکل می گیرد.
نظر شما