به گزارش خبرگزاری شبستان از انزلی، حجتالاسلام «سید عبدالجواد شمس الدین» در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان جوانی را مقوله ای ویژه، استثنایی و بسیار ارزشمند در زندگی انسان عنوان کرد و گفت: متاسفانه ما هنوز نمی دانیم اکنون که ۴۱ سال از انقلاب اسلامی می گذرد برای جوانانی که انقلابش با آنان آغاز و هشت سال جنگ تحمیلی اش با جوانها اداره شد و اینک در همه عرصه ها این جوانان هستند که مشکلات جاری کشور را پیش می برند و در زمان شیوع کرونا حضور چشمگیری داشتند، میخواهیم چه کار کنیم.
امام جمعه بندرانزلی متذکر شد: برخی به پرداخت تسهیلات، برخی مسکن و برخی دیگر به فکر ازدواج و پرکردن اوقات فراغت جوانان هستیم اما در مسیر اشتباه قرار داریم، به جای پرداخت تسهیلات و درگیر کردن جوان با اقساط بانکی و ... باید در بدو امر بدانیم جوان را چگونه میبینیم و از او چه میخواهیم.
وی نگاه رایج به جوان را نگاه سیاسی دانست و تاکید کرد: نگاه اکثر جناح های سیاسی به جوانان نگاه رای و حمایت در کشور بود، نمی گویم این غلط است اما اگر کسی به جوان نگاه سیاسی، جناحی و جریانی داشته باشد نه می تواند برای جوانان قدمی بردارد و نه برای کشور خدمتی کند.
حجت الاسلام شمس الدین بیان کرد: در نظام اسلامی در خصوص مسائل کشور و بهویژه جوانان هیچ کس در گذشته، حال و آینده دلسوزتر، صادقتر، آگاهتر و کارشناستر از امام و مقام معظم رهبری نبوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه اگر می خواهیم کاری برای جوانان انجام دهیم باید در راستای اسناد بالادستی و رهنمودهای رهبر نظام طراحی و برنامهریزی شود، خاطرنشان کرد: بهترین کسی که در طول زندگی با جوانان مانوس و محشور بوده و افق فکری، جهت دیدگاهی و شور و نشاط جوانی را میداند، میشناسد و از اشکالات و نقاط ضعف و قدرت خبر دارد مقام رهبری است.
امام جمعه انزلی افزود: تنها راه دستیابی به نقطه اوج و تعالی حقیقی در همه بخشها اعم از علمی، هنری، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی برای کشوری که تمام سرمایه اش جوانان است، مبنا قرار دادن همین اسناد و رهنمودهاست.
حجتالاسلام شمس الدین با پرسش از جوانان در خصوص مطالعه بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری سخنانش را ادامه داد و تصریح کرد: این بیانیه برای شما به نگارش درآمده و مختص جوانان است و در آن وضع موجود و آینده و چارچوب های تلاش و حرکت جوانان در کشور ترسیم شده است.
وی یادآور شد: اگر ما نتوانیم آگاهی لازم و هویت حقیقی جوانانمان را بشناسیم و او نتواند خودش را درک کند باید دنبال موارد حاشیه ای باشیم.
امام جمعه انزلی به مشکل اعتیاد در بین جوانان اشاره و خاطر نشان کرد: مهمترین عامل اعتیاد بی هویتی و رسیدن به پوچی است فرد چون سرخورده شده و کاری از دستش ساخته نیست در دام اعتیاد گرفتار می شود ما نیز نمی توانیم بگوییم با اعتیاد مبارزه می کنیم و از سوی دیگر هیچ امیدی به فرد ندهیم.
حجت الاسلام شمس الدین با بیان اینکه این مشکلات با راهکارهایی که در بیانیه گام دوم انقلاب که بسیار مهم، کاربردی و جامع است حل می شود، تصریح کرد: هفت محوری که رهبری در این بیانیه ترسیم می کنند برای حرکت جوانان در آینده و در دهه پنجم انقلاب راه گشاست.
وی تاکید کرد: مقام رهبری در این بیانیه اقتصاد، اخلاق، پژوهش، معنویت و سیاست را بیان کرده و جوانان و مسئولان باید آنرا مطالعه کرده و مبنا قرار دهند، در نظام اسلامی کسی مسئول است که بر مبنای اسناد، چشم اندازها و دستورالعمل های نظام حرکت کند و امور را پیش ببرد نه بر اساس سلایق شخصی، جناحی و جریانی خودش.
امام جمعه انزلی خاطر نشان کرد: در سند چشماندازی که ترسیم شده نقش جوان ها چه بوده و اکنون به کجا رسیدیم، چند سال از آن گذشته است، ما در این شهرستان برای سند چشم انداز چه کرده ایم، هر کار و تصمیمی که گرفتید برآیند آن در سطح جامعه مشخص است و قابل کتمان نیست، این امر نشان می دهد که مسیر درست و نتیجه بخش نیست.
وی متذکر شد: انتقادی که بر این جلسه و جلسات دوره های گذشته وارد است، جناحی و جریانی بودن جلسه است که افراد هم طیف دعوت شده اند و از سایر طیف ها خبری نیست آنها نیز در زمان مدیریتشان با هم طیف خودشان جلسه برگزار می کردند اینگونه کارها پیش نمی رود به شما پیشنهاد میکنم در تعامل با جوانان مرزبندی و جناح بندی نکنید چراکه در کنار هم و با کمک یکدیگر می توانید شرایط را اصلاح کنید.
حجت الاسلام شمس الدین از جوانان خواست نیازها و امکانات را بسنجند مطالبهگر باشند تا بتوانند امور را اصلاح کرده و ظرفیتها را فعال کنند.
وی خاطرنشان کرد: در مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی با فرهنگ سازی و آگاهی بخشی میتوانید در کنار مسئولان قرار گرفته و جامعه را نجات دهید.
نظر شما