به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، ملت ایران از تحریم و کرونا سربلند بیرون آمد، قطعنامه پیشنهادی آمریکا اشتباهی ویرانگر برای شورای امنیت است، آماده بازگشایی تمام مرزها با عراق هستیم، ابلاغ مصوبه افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در جمعه ۶ تیرماه است.
ملت ایران از تحریم و کرونا سربلند بیرون آمد/ گرانی هنوز برای مردم آزار دهنده است
«اسحاق جهانگیری»، معاون اول رئیسجمهوری با انتشار کلیپی در صفحه شخصی خود در ایستاگرام نوشت: «ملت ایران از تهدیدهای ناشی از تحریم و کرونا به فضل الهی سربلند بیرون آمدند. مجموعهای از مدیران در سراسر کشور تلاش کردند تا مردم از نظر تامین کالاهای اساسی با مشکل روبه رو نشوند. هرچند گرانی هنوز برای مردم آزاردهنده است.»
ادامه رهاشدگی قیمتهای مرغ و تخممرغ منجر به استیضاح وزیر جهاد کشاورزی خواهد شد
حجت الاسلام «سید ناصر موسوی لارگانی»، عضو هیأت رئیسه مجلس در توئیتی از افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ به عنوان مایحتاج ضروری مردم انتقاد کرد.
متن توئیت عضو هیأت رئیسه مجلس به شرح زیر است:
قیمت مرغ به 20 هزار و هر شانه تخم مرغ به حدود 30 هزار تومان رسیده است. دست کم 40 درصد افزایش یکباره قیمت.
از وزارت جهاد کشاورزی رهاشدگی قیمتهای مایجتاج ضروری مردم پذیرفته نیست.
وزیر باید به سرعت وارد عمل شده و قیمت ها را تعدیل کند و الا طرح استیضاح به جریان خواهد افتاد.
قطعنامه پیشنهادی آمریکا اشتباهی ویرانگر برای شورای امنیت است
«مجید تخت روانچی» مفاد قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران را در تضاد با قطعنامه ۲۲۳۱، مردود و اشتباهی ویرانگر برای شورای امنیت دانست. نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد این مطلب را در یک نشست خبری مطرح کرد که عمده مباحث آن درباره ادعای آمریکاییها برای مشارکت آنها در قطعنامه ۲۲۳۱ و امکان استفاده از مکانیسم ماشه در بازگرداندن تحریمهای مربوط میشد.
مایک پمپئو وزیر خارجه، کلی کرافت نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد و برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در نشستهای مختلف خبری و دیپلماتیک با این ادبیات سخن گفتند که ممنوعیت تسلیحاتی ایران «باید» تمدید شود.
ظاهرا هنوز بر این باورند که قدرت بلامنازع جهانی هستند و بقیه اعضای شورای امنیت به ویژه اعضای دائم آن، حلقه به گوشانی هستند که جز فرمانبرداری، کار دیگری ندارند. از این رو، هوک در نشست غیرعلنی و غیررسمی شورای امنیت شرکت کرد تا قطعنامه پیشنهادی خود را برای ممانعت از خروج ایران از محدودیت موقتی تسلیحاتی مندرج در قطعمنامه ۲۲۳۱ تشریح کند اما نتیجه آن چیزی نبود که تصور میکردند.
وزیر خارجه ترامپ که این روزها به وزیر نفرت هم مشهور شده است، مدعی شد اگر این قطعنامه تصویب نشود، آنها برای استفاده از مکانیسم ماشه مجاز خواهند بود و به سخنان تقطیع شدهای از اوباما و جان کری استناد کرد.
دیدار معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با جانباز قطع نخاعی دوران دفاع مقدس
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با «علیار خوبیزاده» جانباز ۷۰ درصد قطع نخاعی دوران هشت سال دفاع مقدس دیدار کرد. در این دیدار امین حسین رحیمی با تجلیل از ایثارگری و شجاعت رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس بیان کرد: تکریم خانوادههای شهدا حداقل کاری است که ما مسئولان میتوانیم در مقابل جانفشانی آنان انجام دهیم و باعث سعادت ماست.
رحیمی با اشاره به ایثارگری همسران جانبازان، خطاب به همسر جانباز "علیار خوبیزاده" عنوان کرد: زحمات شما بر کسی پوشیده نیست و چه بسا وظیفه خطیرتری بر عهدهتان قرار گرفته است. به خاطر این معاملهای که این جانبازان عزیز با خدا انجام دادهاند، خداوند پاداش آن را می دهد و فقط خداوند قادر متعال میتواند اجر آنها را عنایت نماید.
شایان ذکر است، جانباز علیار خوبیزاده در سن نوجوانی و در دوران دفاع مقدس با لبیک به فرمان امام راحل (ره) بصورت داوطلبانه و بسیجیوار عازم میدان جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه کشور جمهوری اسلامی ایران شد و در اواخر سال 1367 در منطقه حورالعظیم با اصابت ترکش از ناحیه کمر دچار مجروحیت گردید.
آماده بازگشایی تمام مرزها با عراق هستیم
«موسی طباطبایی» در گفت وگو با پایگاه خبری المربد گفت: ایران آماده بازگشایی تمام گذرگاه های مرزی با عراق با رعایت پروتکل های بهداشتی است.
معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد با اشاره به اینکه گذرگاه های میان ایران و اقلیم کردستان عراق برای انجام هرگونه فعالیت تجاری باز هستند افزود: امیدوارم هیات گذرگاه های مرزی عراق مقدمات لازم برای از سرگیری فعالیت های تجاری که به سود مردم دو کشور است را اتخاذ کند.
معاون ایرج مسجدی تاکید کرد: ایران تمام تجهیزات لازم برای تست کالاها و اشخاص به منظور اطمینان از عدم آلوده بودن آن ها به ویروس کرونا را فراهم کرده است.
طباطبایی در ادامه با اشاره به بازگشایی مرزهای جمهوری اسلامی ایران با ترکیه و آذربایجان به منظور انجام فعالیت های تجاری گفت: ما تاکید می کنیم که ایران به همان اندازه آماده بازگشایی مرزها با عراق و از سرگیری فعالیت تجاری است.
وی گفت: 80 درصد مرزهای جمهوری اسلامی ایران با همسایگان از جمله ترکیه، افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، آذربایجان و دیگر کشورها باز شده است و مرزهای ما با اقلیم کردستان عراق حتی در زمان انتشار ویروس کرونا با اتخاذ تدابیر احتیاطی برای انجام فعالیت های تجاری باز بود.
موسی طباطبایی خاطرنشان کرد: زود است که در رابطه با از سرگیری سفرهای هوایی میان دو کشور صحبت کنیم و مساله مهم این است که درحال حاضر گذرگاه های زمینی را باز کنیم. همان طور که می دانید همه ما مشتاق زیارت عتبات مقدسه و کربلا هستیم و برادران عراقی نیز مشتاق زیارت حرم امام رضا(ع) و خواهر آن حضرت معصومه(س) هستند اما اپیدمی موجود همه چیز از جمله حج واجب را ممنوع کرده است.
پیش از این، عمر الوائلی، رئیس هیات گذرگاه های مرزی عراق گفته بود که این هیات نامه ای رسمی برای بازگشایی گذرگاههای عراق و ایران به کمیسیون عالی بهداشت این کشور ارسال کرده است.
قوه قضائیه در امور وکالت دخالت نمی کند
حجت الاسلام «محمد مصدق» شب گذشته (پنجشنبه 5 تیر) با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: یکی از ویژگیهای این دوره قوه قضاییه نسبت به دورههای قبل آن است که برای نخستین بار در ۴۰ سال گذشته در نظام قضایی کشورمان، رئیس قوه قضاییه، پیش از آن که از جانب رهبر معظم انقلاب منصوب شود، برنامهای را به ایشان ارائه کرده است.
معاون حقوقی قوه قضاییه ادامه داد: آقای رئیسی برنامه خود را با عنوان سند تحولی مطرح کرده است و مقام معظم رهبری در حکم انتصاب وی، ضمن تایید این سند، توصیههایی را فرمودند که یکی از مسائل مهم این توصیه ها، موضوع نظارت قوه قضاییه بر قوانین و مرتبطان این قوه است که یکی از آنها، کانونهای وکلا هستند.
مصدق افزود: سامان دادن به موضوع وکلا، کارشناسان و مشاوران حقوقی از کارهای مهمی است که آقای رئیسی خواستار آن است.
وی اضافه کرد: بخش نامه ها، آئین نامهها و دستورالعملهایی در رابطه با این موضوع، مصوب و ابلاغ شده که تعرفه حق الوکاله از جمله آن است.
مصوبه افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی ابلاغ شد
«اسحاق جهانگیری»، معاون اول رئیس جمهوری مصوبه افزایش مستمری بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۳۹۹ را ابلاغ کرد.
هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۹۹/۴/۱، پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر افزایش مستمری بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۳۹۹ را به تصویب رساند.
به موجب مصوبه فوق، از تاریخ ۱/۱/۱۳۹۹ تمامی مستمریهای بازنشستگی، ازکارافتادگی و مجموع مستمری بازماندگان مشمولان قانون تامین اجتماعی که تا پایان سال ۱۳۹۸ برقرار شده، به ترتیب برای دریافت کنندگان حداقل مستمری و سایر افرادی که به نسبت پرداخت حق بیمه برقرار شده است، به میزان (۲۶) درصد و برای سایر سطوح بالاتر از حداقل مستمری به میزان (۱۵) درصد مستمری آنان در پایان اسفند ماه سال ۱۳۹۸ به علاوه مبلغ ثابت یک (۱۴۰ر۶۶۰ر۱) ریال افزایش مییابد./
نظر شما