به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان زنجان امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به وجود 16 شرکت برق منطقه ای در کشور اظهار کرد: این شرکت ها برق یک یا چند استان را از نیروگاه به محل مصرف منتقل می کنند.
علی خلجی با اشاره به اینکه برق را نمی توان در حجم انبوه ذخیره سازی کرد، گفت: به همین منظور بایستی همزمان با مصرف تولید انجام شود.
وی ادامه داد: در فصل تابستان و ایام پیک بار مصرف که معادل با 300 ساعت در طول سال اندازه گیری شده است، ایجاد نیروگاه مقرون به صرفه نیست از این رو می توان با بسته های تشویقی این میزان مصرف را کاهش داد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان زنجان یادآور شد: وجود سوبسیدهای حامل ها انرژی موجب شده است تا تولیدکنندگان هم رغبتی برای تولید تجهیزات با راندمان بیشتر که به هزینه های برق کمتر منتهی می شود، نداشته باشند و همین موجب می شود تا مصرف انرژی با راندمان کمتر در کشور اتفاق می افتد.
خلجی با اشاره به اینکه شرکت برق منطقه ای استان زنجان یکی از 16 شرکت برق منطقه ای کشور است که تامین، تولید و انتقال برق از محل نیروگاه به استان زنجان و قزوین را برعهده دارد.
وی با اشاره به اینکه این شرکت یکی از شرکت های موفق صنعت برق کشور است، گفت: این شرکت در مسیر ترانزیت انرژی شمال غرب کشور قرار دارد و 21 درصد انرژی برق را به استان های همجوار ترانزیت می کند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان زنجان به هزینه بالای تاسیس نیروگاه اشاره کرد و گفت: صرفه جویی در مصرف برق صرفه جویی در سرمایه گذاری در این حوزه است.
وی با اشاره به اینکه 2.5 برابر حداقل بار مصرف شبکه ظرفیت سازی شده است، گفت: این شرکت از لحاظ شبکه مشکلی ندارد.
این مقام مسئول به وجود یک نیروگاه بزرگ حرارتی در سلطانیه و تعدادی نیروگاه کوچک مقیاس در استان اشاره کرد و گفت: در شهرستان ابهر هم یک نیروگاه خورشیدی داریم.
خلجی با اشاره به ساخت یک نیروگاه در 75 کیلومتری غرب زنجان ادامه داد: تلاش می شود تا زیرساخت های لازم برای تامین برق شهرک های صنعتی ایجاد شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه دو پروژه برای شهرکهای صنعتی در زنجان در دست اجرا است، افزود: تا پایان شهریور امسال خط پست شهرک صنعتی سلطانیه به ثمر می رسد.
نظر شما