به گزارش خبرنگار شبستان، نشست خبری «اولین یادواره هنری تجلی بصیرت» ظهر امروز دوشنبه 5 دی با حضور حمید شاهآبادی، معاون هنری وزارت ارشاد،محمد دشتگلی، سرپرست مرکز هنرهای نمایشی، اصغر امیرنیا، دبیر اولین یادواره هنری تجلی بصیرت، عبدالرحیم سیاهکارزاده، مدیر اجرایی اولین یادواره هنری تجلی بصیرت، علیرضا کریمی صارمی، دبیر بخش تجسمی اولین یادواره هنری تجلی بصیرت، محمدی لاری، دبیر بخش موسیقی اولین یادواره هنری تجلی بصیرت و زمانیان؛ دبیر بخش تئاتر در تالار وحدت برگزار شد.
حمید شاهآبادی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست با بیان اینکه انقلاب اسلامی از همان ابتدا با چلش هایی مواجه بوده است، گفت: این انقلاب از همان ابتدا با فراز و نشیبهای متفاوتی روبرو بود، امتحانات و ابتلائات در مسیر انقلاب از همان 15 خرداد 42 بوده است و هست، یکی از این اتفاقاتی که در این حیطه میگنجد، جریان 13 آبان بوده که مسیر انقلاب را عوض کرده و مسیر انقلاب را روشنتر و شفافتر کرد. انقلاب ما با شاخههای انحرافی روبرو هست و گاهگاهی به گذرگاههایی میرسد که نیازمند یک هدایتگر واقعی و حمایت ویژه مردم است.
شاه آبادی با اشاره به اینکه فتنه سال 88 یک موضوع عادی نبود که مثل سایر امتحانات از کنار آن بگذریم، خاطر نشان کرد: حماسه 9 دی در واقع یک مرز از حق و باطل را در خود داشت و آن را به نگاه ظاهر نمیشد، دید، نیاز به نگاه حقیقت داشت جایی رسید که به فرمایش رهبری اقدامات امنیتی کفایت نمیکرد و باید مردم به میدان میآمدند، بصیرتی که مردم در سال 88 برای حفاظت از انقلاب نشان دادند دستمایه حرکتهایی است که آینده انقلاب را تضمین میکند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: 9 دی و اتفاقات منتهی به آن از سوی مردم برای همه متولیان و خواص درس واقعی بود و این مردم بودند که از خواص جامعه پیشی گرفتند و با بهرهگیری از قیام عاشورا تلاش کردند به نحوی بنمایههای دینی خود را نشان دهند، حرکتی که ریشه در اعتقادات مردم داشت و تلاشی برای دفاع از دستاوردهای امت بود،
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تجلی بصیرت عنوان یادوارهای است که هنرمندان این مرز و بوم برای پاسداشت مردم از خود نشان دادند، گفت: هنرمندان و فعالان جامعه هنری با خلق اثری هنری این حرکت بصیرت مدار ملت را به تصویر می کشند، این یادواره میخواهد چنین نمادی از ملت ایران باید بیاییم به عمق این حرکت عمیق پی ببریم و با زبان هنر این حرکت را نمایش دهیم.
به گفته شاه آبادی تلاش معاونت هنری ارشاد برای پاسداشت حماسه 9 دی، فراهم کردن فضای برگزاری «اولین یادواره هنری تجلی بصیرت» در بخشهای نمایشی، موسیقی و تجسمی بود تا هنرمندان دین خود را ادا کنند.
وی با اشاره به اعلام فراخوان «اولین یادواره هنری تجلی بصیرت» گفت: در تمام بخشهای مختلف هنری فراخوان به هنرمندان اعلام شد،در بخش تجسمی تاکنون بیش از هزار اثر به دبیرخانه رسیده است.
وی همچنین به سفارش ساخت سمفونی 9 دی اشاره کرد و گفت: در بخش موسیقی همکاران ما از سال گذشته سفارش ساخت سمفونی داده بودن که این پوئم سمفونی از سوی استاد شاهین فرهت آماده شده است.
شاه آبادی با بیان اینکه بخش تئاتر به شکل خصوصی و دانشگاهی برگزار می شود گفت: در این بخش تئاتر ویژهای تولید شده است، 13 دانشگاه در این بخش حضور دارد و تاکنون بیش از 350 درخواست به دبیرخانه رسیده است.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کرد که یادواره هنری تجلی بصیرت بتواند در تعمیق باورهای دینی مردم و در نمایش اقتدار ملت ایران در موضوع فتنه 88 گام مهمی را بردارد و سنگ بنایی برای اقدامات ریشهای باشد که مفاهیم را با زبان هنر بیان کند و ارایه دهد.
پایان پیام/
نظر شما