به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستانهای تهران، صبح امروز جلسه بررسی مسائل و مشکلات آبفا با حضور بشیری نماینده مجلس، بختیاری مدیرعامل آبفای استان تهران، علیمحمدی معاون فرماندار، مهندس خانی بخشدار مرکزی، علیدادی بخشدار شریفآباد، اصلانی رییس اداره آبفا برگزارشد.
مهندس رضا خانی بخشدار مرکزی پاکدشت، در این جلسه با اشاره به مشکلات حوزه آب روستایی گفت: روستاییان عزیز با توجه به فرسودگی شبکه، انشعابات غیرمجاز، اعتبارات و تجهیزات ناکافی آبفا با مشکلات عدیدهای از جمله کمبود آب شرب، افت فشار و قطعیهای مکرر بهخصوص در فصل گرما مواجهاند.
وی با تأکید بر لزوم رعایت حقوق روستاییان تصریح کرد: پس از ادغام شرکت آبوفاضلاب، بهای مصرفی و فروش انشعاب برای روستاییان، متناسب با حوزه شهری محاسبه میشود اما کیفیت خدمات رسانی در سطح روستاها افزایش نیافته است.
بخشدار مرکزی شهرستان پاکدشت خاطرنشان کرد: اختصاص حق آبه از سد ماملو برای روستاها، عمده مشکلات تأمین آب روستاهای بخش مرکزی را برطرف میکند و یقیناً این مهم زمینه رشد و توسعه این مناطق را شتاب میبخشد.
فرهاد بشیری نماینده مردم شهرستان پاکدشت در مجلس شورای در این جلسه درباره حل مشکلات آب روستاهای پاکدشت گفت: روستاهایی در سطح شهرستان دارای مشکلاتی بوده که بایستی با قید فوریت نیاز مبرم روستاها برطرف و مسائل با جدیت دنبال شود.
وی درباره سوء استفاده برخی افراد سودجو اظهار کرد: درباره آب و مصرف آن قانون مشخص است و این موضوع با جدیت پیگیری میشود اما بحث فرهنگسازی مصرف در کشور نیاز به توجه بیشتری دارد.
محمد رضا بختیاری مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران نیز سرانه مصرف آب در استان را ۲۵ درصد بیشتر از کل کشور دانست و گفت: روز گذشته مصرف آب در تهران ۳/۷ میلیون متر مکعب بوده که با توجه به گرمای زودرس و پیک تابستان مصرف سال جاری تا ۱/۸ میلیارد متر مکعب پیشبینی میشود.
بختیاری به ادغام چندماهه آب و فاضلاب شهری و روستایی اشاره و عنوان کرد: مشکلات روستاها فراوان بوده و این اقدام برای بهتر شدن وضعیت آنها بوده، مشکلات را کمکم حل خواهیم کرد اما اولویت با روستاهای نیاز مبرم است.
وی به تخصیص تمام منابع ماده ۱۱ برای استان تهران اشاره کرد و گفت: از این اعتبار یک ریال هم در شهر تهران استفاده نمیشود و روستاهایی که مشکل آنها حادتر است در اولویت قرار دارند.
بختیاری هزینه آببها در روستاها را ۲۲۰ تومان اعلام کرد و گفت: هزینه تمام شده برای دولت ۲۵۰۰ تومان است؛ همچنین سرانه مصرف در روستا به ازای هرخانواده باید۱۵۰ لیتر بوده اما این میزان به ۴۵۰ لیتر رسیده که یک فاجعه است.
نظر شما