مشاهدات یک خبرنگار از بیمارستان های البرز در جریان شیوع بیماری کرونا

تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان امام علی(ع) هر روز در حال افزایش است تا آنجا که مشاهدات حکایت می کند وضعیت بحرانی است؛ این گفته با جمله « حسین کریم» رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز مبنی بر رشد صعودی بیماران کرونا تطابق دارد.

خبرگزاری شبستان - البرز: بنابر گفته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی البرز تنها ۲ بیمارستان کوثر و امام علی(ع) بیماران کرونایی را بستری می کنند، فرصتی را فراهم آورد یک گزارش میدانی از نگاه مردم نسبت به بیمارستان های استان به ویژه این ۲ بیمارستان داشته باشیم.

با وجود این، هنوز گزارش میدانی به پایان نرسید که ضرورت پیگیری و خواست پرسنل بیمارستانی و مردم ایجاب کرد تا با استفاده از ابزار رسانه قدم به قدم فرآیند خدمات رسانی بهداشتی و بیمارستانی استان بازنگری شود.

بیمارستان کوثر

بیمارستان کوثر یکی از بیمارستان های مجهز و برخوردار البرز که این روزها پذیرای بیماران کرونایی است، آن چنان که سهم پزشکان و پرستاران بخش به عنوان مدافعان سلامت به خوبی دیده می شود.

در این میان به دلیل افزایش تعداد بیماران کرونایی، پرستاران شرکتی مشغول به فعالیت شدند و سهم هر ۲ پرستار شرکتی ۵۰ تا ۶۰ بیمار است.

گفتنی است، بنابر مشاهدات عینی و صحبت هایی که با پرسنل بیمارستانی اعم از کادر و پرستاران صورت گرفت، پای بخش خصوصی و مقروض بودن آنان به میان آمد؛ اینکه می خواهند کولرهای بیمارستان را ببرند بر سر زبان بود.

ساعت نزدیک ۳ بعداز ظهر بود که به ناگهان متوجه آتش سوزی در حیاط بیمارستان شدیم که البته به ساختمان ها نرسید و همین امر بهانه ای شد که بیمارستان های دیگر شهر کرج را نیز نگاهی بیاندازیم.

بیمارستان ثارالله

بیمارستان ثارالله نیز یکی از بیمارستان های برخوردار البرز است که وابسته به بخش خصوصی است.

مشاهدات و مستندات رسیده اما حکایت تلخی را مطرح می کند و آن اینکه « تجهیزات بخش زنان که طبق اصول دنیا بود و چند صد میلیون تومان هزینه داشت را کنده اند و پشت ساختمان است».

اکنون باید دید که این تجهیزاتی که پشت ساختمان در حال خاک خوردن است با چه هدف و منظوری افتاده است؟! پاسخ این پرسش را مسئولان امر در گزارش بعدی مطرح می کنند.

نکته دیگر بیمارستان ثارالله این است که واحد بیهوشی ندارد و به قول پرسنل بیمارستان تبدیل به یک درمانگاه عصر و شب شده است.

بیماران نیازمند به جراحی و ارتوپد باید به بیمارستان امام حسین(ع) بروند. از طرفی بیمارستان امام حسین(ع) نیز آی سی یو برای بهره برداری دارد ولی متخصص ندارد.

بیمارستان امام علی(ع)

تعداد مراجعه کننده به بیمارستان امام علی(ع) به دلیل بیماری کرونا هر روز در حال افزایش است تا آنجا که مشاهدات حکایت می کند وضعیت بحرانی است؛ این گفته با جمله « حسین کریم» رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز مبنی بر رشد صعودی بیماران کرونا تطابق دارد.

این گزارش میدانی ادامه دارد ...

 

 

 

 

کد خبر 941631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha