به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، عضو مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران با اشاره به گرامیداشت حماسه 9 دی، گفت: مردم در 9دی علیه کسانی که به باورهای دینی آنها حمله کردند، خروشیدند؛ دشمنان و ایادی آنها برای اینکه حساسیت مردم را مورد آزمایش قرار دهند، به عاشورای حسینی جسارت کردند.
آیتالله دکترهاشم هاشمزاده هریسی، با بیان اینکه جسارت به فرهنگ عاشورا با واکنش آگاهانه مردم روبرو شد، افزود: دین، ارزشهای معنوی، عاشورا، معنویت و امام حسین(ع) از مشترکات و خط قرمزهای مردم ایران است.
وی با اشاره به شکست دشمن در حمله به دین و عاشورا اظهار کرد: مردم فارغ از جناحبندیهای سیاسی و جدای از اینکه چه طرز تفکری سیاسی دارند، عاشورا را هویت خود میدانند؛ عاشورا مبدا و منشا همه برکات دنیا و آخرت ملت ایران است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انقلاب اسلامی نتیجه عاشوراست، گفت: عاشورا و فرهنگ عزتمند آن موجب شد تا انقلاب اسلامی به پیروزی برسد و در طول این 30 سال نیز علیرغم کارشکنی دشمنان این فرهنگ ملت ایران را در صحنههای دفاع از انقلاب پایدار نگه داشته است.
وی با ذکر اینکه دشمنان جوهره ملت ایران را نشناختهاند، عنوان کرد: دشمن در برنامهریزیها و معادلات خود اعتقادات مستحکم ملت ایران را کم شمرده بود و حماسه حضور مردم موجب شد نه تنها دشمن و حتی برخی که در داخل معتقد بودند مردم اعتقادات مستحکمی ندارند به این باور برسند که ملت ایران در برابر ارزشهای دینی خود سکوت نمیکند.
دکتر هاشمزاده هریسی با اشاره به شکست دشمن در حوادث سال 88 گفت: دشمن دچار حماقت شد، لذا علیرغم برنامهریزیهای مختلف ملت مستحکمتر شدند، دشمن در طول این سالها شعار دوستی با ملت ایران را سر میداد، حماسه نهم دی نشان داد آنها مردم را نمیشناسند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمن در طول این سالها به این باور رسیده بود که اگر اعتقادات مردم را ضعیف کند، به اهداف خود خواهد رسید و مقابله با نظام آسانتر خواهد بود، لذا در عاشورای سال 88 با حمله به نمادهای دینی مردم این تئوری خود را آزمایش کرد، اما نتیجهای نگرفت.
به گزارش روابط عمومی دفتر منطقه 7 کمیسیون حقوق بشراسلامی، آیت الله هاشمزاده هریسی عنوان کرد: در تاریخ انقلاب اسلامی حماسههای فراوانی وجود دارد که نقش مردم و رهبری در آنها دیده میشود، حماسه نهم دی رشحاتی از حضور مردم در سالهای ابتدای انقلاب است.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: حماسههایی همچون 9 دی از قیام 15 خرداد سال 42 و 19 دی سال 56 نشأت گرفته است، مهم این است که این حماسهها به دقت برای مردم و نسل آینده تحلیل و نقش مردم و شعارهای عمیق آنها بررسی شود.
پایان پیام/
نظر شما