به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، علی اشرف رشیدی، مدیرکل زندان های استان کرمانشاه، امروز(5 دی) در جلسه شورای اداری زندان مرکزی با اشاره به دست آوردهای نظام زندانبانی کشور در ایجاد بستر مناسب تغییر نگرش و تحول فکری مددجویان، بر ارتقا کمی و کیفی امور آموزشی و درمانی تاکید کرد و گفت: مراکز مشاوره و روان درمانی زندان ها نمود عینی مراکز اصلاحی و تربیتی است.
وی اظهار داشت: زندان ها علی رغم ساختار تامینی و نقشی که در حفظ امنیت و آسایش اجتماعی دارند در بعد تربیتی نیز رسالت خطیری را عهده دار بوده و توانسته است ضمن پوشش تامینی مناسب در راستای آموزش، بازتوانی و درمان مددجویان نیز از ظرفیت های خود به خوبی بهره گیری کرده و زمینه بازگشت شرافتمندانه آنان را به جامعه فراهم کند.
رشیدی افزود: فرآیند زیستی و اجتماعی در زندان ها نیز همانند جامعه و با اغلب مولفه های اجتماعی لیکن با مدیریت اجرایی و عملیاتی واحد ساماندهی شده است.
وی گستره فعالیت زندان ها در بخش های خدماتی، اجرایی، قضایی، بهداشتی و درمانی، انتظامی، آموزشی اعم از آموزش های کلاسیک، علوم قرآنی، حرفه آموزی مشاوره و روان درمانی، تربیت بدنی، اشتغال و دیگر امور مرتبط را در حوزه درون سازمانی و همچنین پی گیری مشکلات و ساماندهی وضعیت مالی و معیشتی خانواده مددجویان و اشتغال مددجویان آزاد شده در بعد برون سازمانی را بیانگر سختی و مشقتات امور زندانبانی و فشار مضاعفی دانست که پرسنل زندان ها و به ویژه مدیران ستادی و اجرایی سازمان زندان های کشور متحمل هستند.
مدیرکل زندان های استان کرمانشاه، تصریح کرد: پرسنل زندان ها بایستی برحسب شرایط موجود و در راستای وظایف محول، امور را مدیریت کرده و ضمن ایجاد زمینه خودباوری در مددجویان، در راستای حفظ نظم، انظباط و اقتدار مجموعه اهتمام لازم را به عمل آورند.
رشیدی، اضافه کرد: هر چقدر سطح برنامه های آموزشی مراکز مشاوره و روان درمانی ارتقا یابد بالتبع خروجی مطلوب تر و تأثیرپذیری و تغییرنگرش مددجویان با علم و آگاهی بیشتری صورت خواهد گرفت.
این مقام مسئول گفت: برای رسیدن به وضعیت مطلوب وتحقق کامل اهداف اصلاحی وتربیتی باید با بسیج همه ظرفیت ها و توان علمی پرسنل جمعی و بلاواسطه اقدام کرده و سعی کنیم با شناسایی نقاط ضعف وقوت مجموعه، همدیگررا به خوبی پوشش دهیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما