نقش عالمان  شیعه در تعالی جامعه برجسته و ممتاز است

مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، نقش عالمان شیعه را در تعالی اخلاقی جامعه غیر قابل مقایسه با دیگر مذاهب اسلامی دانست و گفت: عالمان و عارفان شیعه همواره نقش راهبر معنوی حقیقی را داشتند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، در نشست روحانیت، ‌اخلاق و دانشگاه که در محل این موسسه برگزار شد، به تشریح نقش عالمان و عارفان شیعی در تعالی معنوی و اخلاقی جامعه پرداخت و با بیان اینکه تعالی معنوی جامعه در بعد ظاهری همواره مرهون وجود نیروهای معنوی بوده است، گفت: این نیروها که غالبا در وجود افراد متجلی شده است به عنوان یکی از قوی ترین اهرم های سلامت روانی جامعه محسوب می شود.


حجت الاسلام دکتر علی اکبر رحمانپرست خاطرنشان کرد: افراد معنوی در برخی جوامع تاریخی به علت قدرت خاص خود دچار انحراف و سو استفاده از این جایگاه شدند به گونه ای که برخی مکاتب جادوگری در جوامع شکل گرفت و به قدرت اول جامعه و اسباب سو استفاده قدرتمندان بدل شد.


محقق معارف اسلامی افزود: اسلام در درجه نخست مبارزه با تزویر و خود نمایی مذهبی و در درجه دوم تشویق به دوری از قدرت طلبی در میان معنویون به مبارزه با این روند انحرافی پرداخت و موجب تربیت نیروهای معنوی هدایتگر و مخلص در جامعه شد.


مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور تاکید کرد: متاسفانه در طول قرون اسلامی و حاکمیت سلاطین ناصالح روند سو استفاده از قدرت روحانیان تکرار شد و این بار روحانیان درباری شکل گرفتند که به اسبابی برای توجیه ظلم سلاطین تبدیل شدند.

 

رحمانپرست گفت: نقش عالمان شیعه در تعالی اخلاقی جامعه غیر قابل مقایسه با دیگر مذاهب اسلامی است به گونه ای که عالمان و عارفان شیعه همواره به عنوان نقش راهبر معنوی حقیقی ایفای نقش کرده اند.


پایان پیام/
 

کد خبر 94103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha