به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «محمد طاهری» در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه هر ساله هفته نخست تیرماه به عنوان هفته صرفه جویی در مصرف آب شناخته می شودگفت: توجه به مصرف بهینه آب به ویژه در فصل تابستان باید مدنظر همه مردم باشد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان سمنان «مدیریت مصرف آب و برق و خانواده»، «مدیریت مصرف آب و برق، افکار عمومی و رسانه»،«مدیریت مصرف آب و برق، صنعت، معدن و سازمان های عمومی و موسسات خصوصی و شرکتها»، «مدیریت مصرف آب و برق ، غذا ، منابع طبیعی و حفظ محیط زیست»،«مدیریت مصرف آب و برق ، خدمات شهری و روستایی و جلب مشارکتهای مردمی»، «مدیریت مصرف آب و برق و آموزه های دینی»،«مدیریت مصرف آب و انرژی، اقتصاد و حقوق شهروندی» را به ترتیب عنوان های روزهایاین هفته اعلام کردوگفت: در این هفته برنامه هایی از قبیل نشست هم اندیشی مدیرعامل و مدیران شرکت با اصحاب رسانه، هماهنگی با صدا و سیما جهت تهیه گزارش تصویری و رادیویی، تجلیل از مشترکان و خانوادههای کم مصرف، نصب تجهیزات کاهنده مصرف در اماکن عمومی(امام زادهها،مساجد،حسینیهها، سالنهای ورزشی و...)، تشویق مردم از طریق رسانهها جهت جلوگیری از آلوده کردن حریم رودخانهها و منابع آبی، هماهنگی با ائمه جمعه برای پرداختن به موضوع آب در نمازجمعه و نیز هماهنگی با ائمه جماعات مساجد برای تبیین موضوعات مربوط به آب و مصرف بهینه اجرا میشود.
وی با تأکید براینکه در این شرایط حساس مصرف آب به شدت افزایش یافته است ادامه داد: بنابراین نیاز به توجه جدی و همگانی به مدیریت مصرف آب احساس می شود.
طاهری تصریح کرد: به خاطر شرایط کرونا میزان مصرف آب طی سهماهه سال جاری ۱۶ درصد رشد داشته است.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان سمنان میانگین مصرف آب آشامیدنی تصفیهشده برای هر خانواده طی شبانه روز تا هزار لیتر برآوردواظهارامیدواری کرد: با از بین رفتن ویروس مصرف آب به حالت اولیه خود بازگردد.
وی بابیان اینکه سهمیه مصرف آب آشامیدنی در خانوادهها با توجه به استاندارد جهانی و کشوری حدود ۷۵۰ لیتر گزارش میشود، اضافه کرد: هر چه مردم آب را درست مصرف کنند میتوانیم این ماده حیاتی را در پیک مصرف تابستان بهتر مدیریت کنیم.
طاهری اذعان داشت: خانوادهها برای رسیدن به استانداردهای جهانی باید ۲۵ درصد صرفهجویی میزان آب آشامیدنی مصرفی خود را مدیریت کنند تا بتوانیم در ایام تابستان با مشکلات کمآبی و قطع آب مواجه نباشیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان سمنان مصرف بیرویه آب را موجب هدر رفت این منابع حیاتی دانست وبیان کرد: فرونشست زمین، کم شدن جمعیت روستایی و مهاجرت به شهرها، جنگ روانی، اختلافات و غیره، کمترین تبعات این افزایش مصرف خواهد بود لذا برای جلوگیری از این پیشامدها صرفهجویی در مصرف آب یک ضرورت باشد.
وی دردیگر بخش سخنان خود با اشاره به اینکه به منظور کوچک سازی دولت و عمل به اصل ۴۴ قانون اساسی ادارات آب و فاضلاب روستایی و شهری در کشور یکپارچه شده و تحت عنوان آب و فاضلاب استان به کار خود ادامه می دهند گفت: ین مسئله هیچ تاثیری در کم شدن خدمات آب و فاضلاب به مردم نخواهد داشت.
طاهری عمده ترین نتایج یکپارچکی شرکت را تسریع در پاسخگویی به مشترکان و آمادگی کلیه ادارات آب و فاضلاب جهت ارائه خدمت به مردم و همچنین کاهش زمان ارائه خدمات به مشترکین و کاهش فاصله ها و افزایش مراکز ارائه خدمات به مشترکان روستایی از ۵ ناحیه به ۱۸ ناحیه و کاهش هزینه های تردد جهت دریافت خدمات، نظارت آنلاین بر عملکرد ماموران قرائت کنتور، کاهش اتلاف آب در جهت تداوم جریان آب با استاندارد سازی نصب انشعابات و رفع به موقع اتفاقات ، کاهش هزینه های صدور و ارسال قبوض و ارسال آنها از طریق پیامک به مشترکان دانست.
در ادامه این نشست جمعی از خبرنگاران به مناسبت هفته صرفه جویی در قالب تور رسانه ای به همت شرکت آب و فاضلاب استان، با روند انتقال آب از چشمه روزیه تا شهرسمنان آشنا شدند.
نظر شما