«احمدرضا احسانی» در گفت و گو با خبرنگار شبستان در همدان به مناسبت فرا رسیدن دهه کرامت گفت: نامگذاری دهه اول ماه ذیالعقده به دهه کرامت که مزین به میلاد پربرکت حضرت معصومه(س) و امام رضا (ع) است، تبلور منزلت، عزت، شرافت، انسانیت، رافت، مهربانی، احسان، جوانمردی و سخاوت است که از درگاه این خواهر و برادر سرچشمه میگیرد و برکات وصف ناپذیری را به همراه دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه پایه و اساس فرهنگ دینی ما بحث کرامت است، افزود: در کنار برگزاری جشنها و ارائه الگوی شادی مشروع به جامعه باید در جهت تقویت بنیه دینی مردم و ترویج معارف اهل بیت(ع) به جامعه تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه کرامت یکی از رفتارهای پسندیده و انسانی در هر فرد است که مزایای آن هم به فرد و هم به جامعه می رسد، بیان کرد: کرامت فضیلت اخلاقی است که کودک همراه خود به دنیا می آورد یعنی بخشی از آن ذاتی و ارثی و بخشِ اعظم آن اکتسابی و تربیتی است.
وی ادامه داد: کرامت یکی از رفتارهای عالی اجتماعی است که در صورت وجود و گسترش آن در جامعه نیازمندان با خاطری آسوده زندگی می کنند و ترویج روح کرامت در جامعه و نهادینه شدن این خصیصه انسانی در میان آحاد مردم، خود باعث کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه می شود.
احسانی با اشاره به اینکه کرامت به عنوان یک فضیلت رفتاری می تواند به کاهش آسیب های اجتماعی در حوزه هایی همچون زمینه تکدی گری و آسیب های مربوط به آن به عنوان کنترل مورد استفاده قرار بگیرد، اظهار داشت: اگر افراد جامعه کرامت را سرلوحه رفتارهای خود قرار دهند این خصیصه آسمانی گسترش می یابد و آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.
گفتنی است، از سوم تیر تا سیزدهم تیر دهه کرامت نامگذاری شده است ، همچنین شعار این دهه خدمت کریمانه مهربانی به رسم اهل بیت (ع) نامگذاری شده است.
نظر شما