طرح «آجر به آجر» امکان مشارکت همگانی را در امر مدرسه سازی فراهم می کند

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازیف توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: بر اساس سند تحول بنیادین ملزم به استفاده از شیوه های نو در جذب خیرین شدیم و در طرح«آجر به آجر» همه مردم در مدرسه سازی کمک کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، مهرالله رخشانی مهر، شامگاه شنبه(31 خرداد) در مراسم امضای تفاهم نامه ساخت ۱۲۰ مدرسه با ۷۲۰ کلاس توسط اتاق بازرگانی استان و مؤسسه خیریه مهر گیتی؛ با بیان اینکه سال گذشته از محل حساب ذخیره ارزی  ۴۵ هزار میلیارد فقط در استان های کرمان، هرمزگان و سیستان تقسیم کردیم؛ افزود: تنها برای استانداردسازی سیستم های گرمایشی و سرمایشی مدارس استان کرمان 48 میلیارد تومان اختصاص دادیم.

 

 

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه در سال 96 کل اعتبار نوسازی مدارس استان کرمان۳۷ میلیارد تومان  بود؛ گفت: این رقم در سال های 97 و 98 به ترتیب به
۱۴۴ و ۱۵۸ میلیارد تومان  رسید و در سال ۹۹ به مراتب بیشتر خواهد بود.

 

 

وی اعلام کرد: هیچ پروژه نیمه تمام رها شده ای در سطح کشور نداریم مگر پروژه هایی که در استان تأمین اعتبار شده باشد در حالیکه از محل اعتبارات ملی برای تأمین پروژهای استانی هم تأمین اعتبار کردیم.

 

 

رخشانی مهر سپس به دو طرح مهم و در دست اجرا شامل «مکان یابی مدارس» و «آجر به آجر» اشاره و تصریح کرد: سالیان قبل{به دلیل عدم مکان یابی صحیح} مدارسی ساخته شده که امروز خالی از دانش آموز است لذا زیبنده نیست فقط ۱۰ سال از مدرسه ای استفاده شود و بعد بگوییم دیگر دانش آموز نیست.

 

 

وی با افزودن این مطلب که در سیل لرستان مدرسه ای در بستر رودخانه ساخته شده بود؛ ادامه داد: بر اساس سند تحول بنیادین، مکان یابی مدارس بر اساس تحولات جمعیتی ۵۰ سال آینده به سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سپرده شد.

 

 

این مسئول در توضیح بیشتر راجع به این طرح گفت: باید سامانه ای برای مکان یابی مدارس ایجاد و در آن مسیل ها، محل قبرستان ها، گسل ها، خطوط برق و آب و ...که شاخص های محدودکننده هستند، دیده شود که فعلاً دو استان پایلوت طرح انتخاب شدند.

 


وی سپس به طرح «آجر به آجر» هم اشاره و بیان کرد: بر اساس سند تحول بنیادین ملزم به استفاده از شیوه های نو در جذب خیرین شدیم تا در این طرح همه مردم در مدرسه سازی کمک کنند لذا تشکیل کارگروهی ذیل در استان می تواند به این امر کمک کند.

 

 

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: هم اکنون ۳۰ هزار خیّر در کشور وجود دارد که منابع مالی خیرین سال گذشته ۱۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.

 

 

 


 

کد خبر 940684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha