به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «ارسلان سالاری» امروز (سهشنبه، ۲۷ خرداد) در نخستین نشست کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک گیلان در دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه نیازمند استقرار امکانات و تجهیزات مناسب پزشکی در بیمارستانها و مراکز درمانی استان هستیم گفت: باید تدابیر لازم جهت مقابله با بحران در استان اندیشیده شود تا هنگام شیوع بیماری چون کووید ۱۹ اقدام به خدماترسانی و درمان در زمان مناسب کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اقدامات این دانشگاه در دوران کرونا افزود: در مرزهای استان بیش از ۸۰ هزار مسافر و اتباع خارجی با اجرای طرح غربالگری مورد پایش بیماری کرونا قرار گرفتند.
وی همکاریها جهت کنترل شیوع کرونا را تحسین برانگیز دانست و اظهارداشت: با آموزش مردم در رعایت بهداشت فردی و غربالگری توانستیم شیوع کرونا را در گیلان کاهش داده و اکنون شاهد سیر یکنواخت بیماری در استان هستیم.
سالاری با اشاره به جذب تجهیزات سرمایهای و مصرفی مورد نیاز مقابله با کروناویروس در استان در روزهای نخست شیوع کرونا افزود: افزودن ۳۰ تخت ICU، تجهیز بیمارستانهای رازی رشت، رودسر، انزلی و تالش به پنج دستگاه اکسیژنساز، راهاندازی بیمارستان شهید نورانی تالش و لنگرود، اختصاص ۲۰ میلیارد تومان برای مقابله با کرونا و افتتاح اولین مرکز مراقبت پرستاری کشور در رشت از جمله اقدامات دانشگاه در این ایام بود.
به گفته وی راه اندازی بخش ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان رازی رشت، تجهیز چهار بیمارستان رودسر، لاهیجان، رودبار و آستارا به دستگاه سی تی اسکن، راه اندازی اورژانس پشتیبان در سایت لاکان با ۱۲۰ تخت و قابلیت افزایش به ۳۲۰تخت، راه اندازی نخستین آزمایشگاه مرکزی تشخیص بیماری کرونا در کشور، تامین و توزیع ماسک، دستکش، گان، مایع ضدعفونی کننده دست و سطح از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بحران کرونا بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد: باید با پیگیری مجدانه و مستمر و با جذب اعتبارات و امکانات در حوزه بهداشت و درمان آمادگی خود را برای مقابله با بحران های احتمالی پیش رو افزایش دهیم.
نظر شما