به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، خدیجه جعفری، مشاور استاندار اردبیل، شب گذشته (4 دی) در جلسه شورای عالی قرآن در اردبیل، با بیان اینکه در بحث مهجوریت زدایی از ساحه قرآن ضرورت دارد به جای کمیتها به کیفیت فعالیتها توجه شود، گفت: در برپایی کلاسها و مدارس قرآنی به سطح آگاهی و آموزش مربیان و نزدیکی ارتباط مدرسه با خانه باید توجه ویژه شود چرا که همراهی خوب اولیا در این امر میتواند شایسته ترین تدبیر را در این حوزه رقم بزند.
وی گفت: اگر قرار است در سطح کشور 2 میلیون نفر در طرح حفظ قرآن کریم در سطح مدارس مشارکت داشته باشند، باید کیفیت را فدای کمیتها نکنیم.
این مسئول، هرگونه برخورد شعاری با فعالیتهای حوزه قرآنی و فرهنگی را شایسته ندانست و اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در نشستهای سالانه خود با حافظان و قاریان قرآن سفارش بر عمل و درک و تدبیر قرآن داشته و در رمضان امسال نیز موضوع انس با قرآن را مطرح کردند.
جعفری، انس با قرآن کریم را بهترین حرکت در استمرار آموزش و یادگیری قرآن کریم به شکل صوری و باطنی اعلام کرد و بیان داشت: هرچند روشهای مختلف در آموزش قرآن بکارگیری میشود اما آنچه حائز اهمیت است بحث توجه عمیق و ژرف به کلام الهی است که باید در جان و دل بنشیند.
در ادامه این جلسه کاظم جعفری مدیر کل امور اجتماعی اردبیل نیز در سخنانی ضرورت احیای خانههای قرآنی را یادآور شد و بیان داشت: در نهضت حفظ قرآن آموزش و پرورش اگر ثبتنامها به صورت اینترنتی انجام میشود باید تدبیری در مناطق روستایی اندیشید تا ضعف زیرساختها بر طرف شود.
جعفری اظهار داشت: ارزیابی دستگاههای اجرایی را در حوزه آموزش پرسنل آغاز کردیم و تا پایان امسال جمعبندی این ارزیابیها را به شورای عالی قرآن ارائه خواهیم کرد که تاکنون در این زمینه بیش از 30 اداره و دستگاه عملکرد خود را ارائه کردهاند.
وی به رایزنیهای انجام شده با دهیاران برای همراهی و همکاری مناسب برای اجرای طرحهای قرآنی و توسعه خانههای قرآنی اشاره کرد و افزود: در این زمینه کمبودها و نقایص و مشکلات نیز با تعامل دستگاههای فرهنگی قابل برطرف شدن است.
پایان پیام/
نظر شما