به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « thenews»،فعالان حقوق بشر در هند زبان رسانه های این کشور علیه مسلمانان را مورد انتقاد قرار دادند.
«آرونداتی روی»،یکی از فعالان حقوق بشر در این باره گفت: زبانی که رسانه های جمعی علیه مسلمانان هند استفاده می کنند برای تحقیر آنها است.
وی افزود: به تصویر کشیدن جامعه مسلمانان به عنوان «جهادی های کرونا» در دوران پاندمی کرونا آن هم در حالی که فضای خشونت علیه مسلمانان از قبل وجود دارد هدفی جز به وجود آوردن فضای نسل کشی ندارد.
این فعال حقوق بشر همچنین گفت: در چند سال گذشته نمونه های بسیاری مشابه قتل «جرج فلوید» آمریکایی در هند داشته ایم ، تنها تفاوتی که وجود دارد این است که هندوها مرتکب این جنایت ها می شوند و پلیس که سیستم قانونی کشور است برای فرار از دست قانون به آنها کمک می کند.
«روی» تاکید کرد: این صحنه های خشونت و قتل علیه اقلیت مسلمانان در هند چیز جدیدی نیست؛فقط کافی است صحنه های «گوجارات» در سال 2002 را به یاد بیاوریم که ماه ها به طول انجامید.
این رویداهای ضد مسلمانان زمانی رخ داد که «نارندرا مودی»،نخست وزیر کنونی هند در آن زمان ریاست ایالت گوجارات را بر عهده داشت.
«آرونداتی روی» همچنین گفت: مسلمانان در هند از لحاظ اقتصادی و اجتماعی تحقیر و دچار لطمه شده اند و این تازه اول راه است.
نظر شما