احداث نیروگاه های ۱۰ مگاواتی خورشیدی و ۱۰ مگاواتی تولید پراکنده در سال جاری در یزد

اسدی با اشاره به اقدامات در زمینه تولید انرژی برق گفت: نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی و احداث نیروگاه ۱۰ مگاواتی تولید پراکنده در سال جاری احداث می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « ابوالفضل اسدی» دقایقی پیش در نشست خبری برخط رسانه های استان یزد گفت: برق منطقه ای یزد خوشبختانه در تمامی شهرستان ها تامین برق را داشته است که 27 مشترک بزرگ برق در استان داریم.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای یزد خاطرنشان کرد: 2 هزار و 780 مگاوات نیروگاه، 161 مگاوات تولید پراکنده و 58 و نیم مگاوات نیروگاه خورشیدی به عنوان ظرفیت های انرژی برق استان یزد است.

وی افزود: پیک نیازمصرف استان در سال 97 میزان 1538 مگاوات بود که در 98 به  1668 مگاوات رسید که حدود  8 و نیم درصد افزایش داشته است.

اسدی بیان کرد: حدود 75 درصد انرژی استان در مصرف صنعتی استان است که پیامد آن درآمد و اشتغال است و با احتساب 7 درصد انرژی در بخش کشاورزی بیش از 82 درصد انرژی استان بار مولد دارد.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای یزد ادامه داد: پیشبینی نیاز مصرف استان در سال جاری 1835 مگاوات است که اگر این میزان در کل سال بود خواب سرمایه نداشتیم اما متاسفانه پیک بار حدود 5 درصد بالای سقف پیک، تنها در 245 ساعت است و حدود 5 هزار مگاووات ظرفیت ما فقط در 468 ساعت قرار دارد.

اسدی گفت: دنیا برای زمان های پیک، تعرفه ها را بالا می برد که مشتریان خودشان رعایت می کنند اما ما قیمت پایین داریم که نمی تواند کاهش را به همراه داشته باشد و نمی توانیم از اهرم تعرفه ای پیش برویم اما راهکارهای تشویقی را دنبال می کنیم.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای یزد گفت: راهبرد ما توسعه متوازن صنعت برق در بخش مدیریت عرضه شبکه تولید، انتقال و توزیع برق است.

اسدی افزود: راهکارهای مدریت و کنترل چالش خاموشی از دیگر اقدامات است که راهکارهای بدون هزینه یا کم هزینه، راهکارهای با هزینه متوسط، راهکارهای با هزینه بالا را در نظر گرفته ایم که در خانه ها و به خصوص ادارات آنها را دنبال می کنیم.

وی بیان کرد: جایگزینی کولرهای گازی، سایه بان، تعویض کولرهای آبی، استفاده از شرکت های خدمات انرژی برای ممیزی انرژی و استارت آپ ها به عنوان راهکارهایی برای کاهش مصرف انرژی است.

اسدی همچنین نیروگاه‌های مقیاس کوچک با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات و 58 و نیم مگاوات نیروگاه خورشیدی استان یزد را به عنوان دیگر حوزه‌های فعالیت شرکت برق منطقه‌ای برشمرد و افزود: کلیه کارکنان صنعت برق حتی در ایام عید و شرایط سخت کرونایی، با رعایت توصیه‌های بهداشتی به‌صورت شبانه­روزی در حال تلاش برای اتمام تعمیرات نیروگاه‌ها و توسعه و تعمیرات شبکه‌های انتقال و فوق‌توزیع هستند و امیدواریم بتوانیم ضمن عبور موفق از پیک بار ۹۹، انرژی برق را بدون وقفه به مردم ارائه کنیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد با اشاره به سال جهش تولید، خاطرنشان کرد: در سال ۹۸ پیک بار به میزان ۱۶۶۸ مگاوات بود که این میزان با ورود صنایع جدید افزایش خواهد یافت.

اسدی پیک بار مصرف استان در زمستان گذشته را ۱۱۵۰ مگاوات اعلام و با اشاره به  تفاوت ۵۰۰ مگاواتی مصرف در پیک بار تابستان و زمستان؛ مصرف انرژی توسط تجهیزات سرمایشی را دلیل اصلی این افزایش دانست و پایین بودن راندمان این تجهیزات، رعایت نکردن عایق‌کاری ساختمان‌ها و مبحث۱۹و صحیح مصرف نکردن انرژی را در این افزایش پیک بار، اثرگذار بیان کرد.

وی مدت زمان پیک مصرف برق را حدود ۴۰۰ ساعت در تابستان بیان کرد و افزود: عملا در مابقی ساعت‌ها از کل  ۸۷۶۰ ساعت سال، بخشی از نیروگاه‌ها و شبکه‌های انتقال و فوق‌توزیع با عدم نیاز مواجه شده و خواب سرمایه در پیش‌رو خواهیم داشت. لذا برای افزایش بهره‌وری و استفاده بهینه از سرمایه و تامین برق بدون وقفه در زمان پیک بار، به مشارکت و همکاری بیشتر مردم و صاحبان صنایع نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه­ای یزد در نظر گرفتن پاداش خوش مصرفی برای مردم و مشترکین، طرح ذخیره عملیاتی و طرح تعمیرات در زمان اوج بار، را از جمله مشوق­ها برای صرفه‌جویی در مصرف برق توسط مردم و صنایع برشمرد.

وی همچنین احداث نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی و احداث نیروگاه ۱۰ مگاواتی تولید پراکنده توسط بخش خصوصی از دیگر برنامه‌های در دست اقدام برای سال۹۹ است.

کد خبر 938703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha