«احمد تجری» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: 11 رشته منسوخ شده صنایع دستی گلستان شامل حصیربافی، کوب بافی، سوزن دوزی شاهکوه، سوزن دوزی ترکمن، زیورآلات، لباس محلی شاهکوه زیارت و سرکلاته، حصیر نی باف، نمد ترکمن و سفال گرگان احیاء شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان ادامه داد: امسال نیز در تلاش هستیم دو رشته دیگر صنایع دستی استان گلستان لاک تراشی و چاپ باتیک را احیاء کنیم.
تجری متذکر شد: توسعه بازاریابی و کسب و کارهای اینترنتی می تواند به رونق تولید و اشتغال صنایع دستی در استان گلستان کمک کند.
وی افزود: به این منظور بازاریابی مجازی سایت خرید به خرید صنایع دستی استان گلستان رونمایی شده است و هنرمندان صنایع دستی می توانند از این طریق محصولات خود را به فروش برسانند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان ابراز داشت: در حوزه صنایع دستی یکی از موضوعات اساسی که با آن رو به رو هستیم بازاریابی و فروش محصولات به شمار می رود و در این راستا در حال تدوین سند تجاری سازی صنایع دستی در استان هستیم.
تجری خاطرنشان کرد: با توجه با ظرفیت استان گلستان یکی از موضوعاتی که به صورت جدی دنبال خواهیم کرد ثبت شهرها و روستاهای استان در حوزه صنایع دستی است.
نظر شما