به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، آیین تبادل تفاهم نامه همکاری مشترک مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران و موسسه فرهنگی و هنری «آوازی نو» بعد ظهر امروز شنبه ۲۴ خرداد با حضور سوسن تقیپور، مدیر مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران و سید حسن اردستانی مدیر مسئول مؤسسه فرهنگی هنری «آوازی نو» در این مرکز آموزشی و برگزار شد.
قرار بود در این نشست «نادر مشایخی» آهنگساز و رهبر ارکستر و از مدرسان موسیقی دانشگاه علمی کاربردی حضور داشته باشد که به دلیل کسالت نتوانست حضور پیدا کند اما در تماس تصویری با اشاره به وضعیت آموزش موسیقی در مراکز آموزشی گفت: یکی مشکلی که ما در آموزش موسیقی داریم به اذعان بسیاری از اساتید موسیقی دانشگاه این است که دانشجویان برای گرفتن مدرک به دانشگاه می آیند، این درست است.چرا؟ چون بازدهی که از کلاس کم و بی ارزش است .
وی با انتقاد از اینکه منابع آموزشی موسیقی در ایران به روز نیست ،خاطر نشان کرد: آنچه در دانشگاه های موسیقی در ایران تدریس می شود به 70 -80 سال پیش برمی گردد و منابع آموزشی مال 70 سال پیش است که ترجمه شده اند و معلوم نیست چه کسی این منابع را انتخاب کرده است.
نادر مشایخی درباره همکاری مشترک مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران و موسسه فرهنگی و هنری «آوازی نو» اظهار کرد: تمام تلاش من در مرکز علمی و کاربردی هنر این است که دانشجویان کار کنند و نیایند سر کلاس تئوری یاد بگیرند این نمی تواند تاثیر محسوسی در موسیقی ایران بگذارد ؛ بچه ها با استعداد هستند؛ موسیقی رشته کاربردی و عملی است همانند نجاری که باید کار را بلد باشی و به آزمون و خطا نیاز دارد.
نظر شما