فعالیت مهدهای کودک استان مرکزی با ۵۰ درصد ظرفیت

امینی از آغاز فعالیت مهدهای کودک استان مرکزی از ۲۴ خرداد ماه با ۵۰ درصد ظرفیت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «زهرا امینی» با اشاره به ابلاغ  پروتکل  های بازگشایی به مهدهای کودک استان مرکزی در جمع خبرنگاران، گفت: پیرو مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا با تهیه پیش‌نویس پروتکل حضور کودکان در مهدهای کودک با ظرفیت حداکثر ۵۰‌ درصدی و اولویت والدین شاغل، فعالیت مهدهای کودک از ۲۴خرداد آغاز می‌شود.

 

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اهمیت سلامت کودکان و مربیان افزود:پروتکل های خاصی از سوی دانشکده پزشکی که متولی نظارت بر این موضوع است، وضع و ابلاغ شده است.

 

وی با بیان اینکه این پروتکل های ویژه به تمام شهرستان ها ارسال می شود و تمام مهد های کودک موظف به رعایت آن هستند، افزود: امید است با رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی هر چه زودتر شاهد ریشه کنی این بیماری و فعالیت دوباره در مهدهای کودک و سایر مکان ها که به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده اند باشیم.

 

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه این  پروتکل شامل موارد متعددی است که همه مسئولان و مربیان مهدها موظف به رعایت آن هستند، اظهار کرد: این موارد عبارتند از نحوه ضدعفونی کردن مهدها، اعلام نمونه های مشکوک، نحوه فاصله گذاری، آموزش و تعیین تکلیف برای انتخاب اینکه کدام کلاس های آموزشی قابلیت برگزاری دارند.

 

مدیرکل بهزیستی  استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه اولویت بندی خاصی در پذیرش وجود ندارد، بیان کرد: از ابتدای بازگشایی ادارات، نگرانی درباره وضعیت مادران شاغل مطرح بوده است، زیرا این افراد بیش از همه، از تعطیلی مهدها متضرر شده اند.                                                             

 

وی با بیان اینکه ضوابط اعلام شده به مهدهای کودک شامل، ضرورت حضور کامل مسئول فنی مهد کودک، ضدعفونی کردن کل فضاها در مهدکودک و ایجاد تعمیرات بهداشتی لازم طبق پروتکل های تعیین شده بهداشتی است، گفت: رعایت فاصله فیزیکی و تهویه اتاقها و استفاده از سطل زباله اختصاصی و جدا برای ماسک و دستکش، استفاده از سطل زباله درب دار پدالی یا بادبزنی در سرویسهای بهداشتی، ضرورت وجود صابون مایع و مواد ضدعفونی کننده  دست و حوله کاغذی و یا خشک کن هوای گرم دست در مهدکودک از دیگر ضوابط اعلام شده است.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: نصب پوستر، بنر و استندهای آموزشی در مکان مناسب از جمله در ورودی با مووضوع نکات بهداشتی مرتبط با کوئید ۱۹ و راه های پیشگیری از آن، مجهز بودن کلیه کارکنان و مربیان به ماسک و دستکش و استفاده درست از آنان و در اختیار گذاشتن مواد ضوعفونی کننده مورد تایید وزارت بهداشت به مراجعان و کارکنان مهد از دیگر مواردی است که می بایست بصورت کامل اجرایی شوند.                                                                                                             

 

امینی ادامه داد: بر همین اساس در پروتکل ابلاغ شده از سوی بهزیستی کشوربه مهدهای کودک آمده است: در مناظق سفید زیر دو سال فعالیت با نصف ظرفیت و دو الی چهارسال فعالیت با نصف ظرفیت، در مناظق زرد زیر دو سال: فعالیت با نصف ظرفیت دو الی چهار سال: فعالیت با نصف ظرفیت، پنج و شش سال: فعالیت با نصف ظرفیت با اولویت مادران شاغل، و در مناظق قرمز زیر دو سال: فعالیت با یک سوم ظرفیت، دو الی چهار سال: فعالیت با یک سوم ظرفیت پنج و شش سال: فعالیت با نصف ظرفیت با اولویت مادران شاغل می باشد.

کد خبر 938412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha