تحقیق و پژوهش مبانی ورود به اسلام است

مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان اظهار داشت: اسلام جلوتر از سایر ادیان به امر تحقیق و پژوهش توجه داشته و به آن پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان، امروز (12 دی) در همایش استانی گرامی داشت هفته پژوهش که با تجلیل از پژوهشگران و معلمان و دانش آموزان پژوهنده گیلانی در دهکده ساحلی بندر انزلی برگزار شد، گفت: مبانی ورود ما مسلمانان به اسلام بر اساس تحقیق و پژوهش است و اصول دین اسلام بر تحقیق و پژوهش استوار است و از آغاز می بینیم که از نگاه مکتبی و مذهبی، اسلام جلوتر از سایر ادیان به این امر توجه داشته و به آن پرداخته است.

 

وی در ادامه مهم ترین نهادی را که می تواند بیشتر به امر پژوهش بپردازد، آموزش و پرورش دانست.

 

نجف زاده بر اساس اینکه شعار تحول آموزش و پرورش بر پایه پژوهش است، خاطر نشان کرد: ارتقای کشور نیز از همین مسیر صورت می گیرد.

 

وی با بیان اینکه یکی از سیاست های اجرایی آموزش و پرورش ایجاد تحول مثبت در سطح مدارس است، افزود: باید به پژوهش نگاه ویژه و کاربردی تری صورت بگیرد تا دانش آموزان به خوبی وارد این بحث شده و وادار شوند تا در این عرصه فعالیت کنند.

 

رییس شورای تحقیقات آموزش و پرورش اضافه کرد: آموزش و پرورش در این امر می تواند نقش راهبردی داشته باشد و نقش تحقیقات را در جامعه پر رنگ تر کند.

 

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش با پژوهش های درست و سازنده هم می تواند متحول کند و هم می تواند متحول شود.

 

نجف زاده با بیان اینکه معلمان نیز باید برای ارتقای این فرهنگ، دانش آموزان را آماده کنند، گفت: اگر ذهن کنجکاو دانش آموزان را با سئوال، تحریک و پویا کنیم خود به خود آنان به پژوهش رو خواهند آورد، از این رو آموزش و پرورش هم در زمینه تحصیل و هم در تدریس دانش آموزان پویایی دارد.

 

وی تحول در آموزش و پروررش را به عنوان یک شعار اساسی و یک کار جدی عنوان و خاطر نشان کرد: این سازمان باید به دلایل مختلف کارهای خوبی را در زمینه تحقیقات علمی و پژوهشی انجام دهد چراکه هر جا کاری خوب انجام شد در آنجا نشاط و شادابی به وجود می آید.

 

نجف زاده، محیط شاداب برای دانش آموزان و معلمان را یک نیاز اساسی در آموزش دانست و گفت: تا زمانی که این محیط را نداشته باشیم، نمی توانیم در این سازمان کارهای خوبی انجام دهیم.

 

وی اذعان داشت: امروز آموزش و پرورش در سطح کشور در راستای تحقق امر پژوهشگری دانش آموزان پرسشگر و پژوهش محور، قدم های خوبی بر داشته است.

 

نجف زاده، با بیان اینکه بیش از 80 درصد معلمان گیلانی مدرک کارشناسی به بالا دارند و میانگین سرانه مطالعه فرهنگیان این استان از سطح کشور هم بالاتر است، بر تقویت انجمن های علمی دانش آموزان و معلمان، ایجاد فضای پژوهشی به خصوص در مدارس تاکید کرد.


وی پشتوانه توسعه هر کشوری را انسان های توسعه یافته و توانمند آن دانست و اذعان داشت: انسان های توسعه یافته انسان هایی هستند که بتوانند از دانایی و توانمندی خود بهترین بهره را ببرند و از این رو بین جامعه توسعه یافته و انسان های توسعه یافته رابطه مستقیم وجود دارد.

 

نجف زاده با بیان اینکه نهاد های مختلف علمی، فرهنگی و دانشگاهی برای ارتقای جامعه زحمت می کشند، از آموزش و پرورش به عنوان مهم ترین نهادی یاد کرد که زمینه های لازم را در جهت ارتقای سطح علمی دانش آموزان فراهم می آورد.

 

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی سازمان آموزش و پرورش گیلان نیز در این مراسم در خصوص اقدامات پیش رو و در دست اقدام در پژوهشکده تعلیم و تربیت، اذعان داشت: تلاش برای اشاعه فرهنگ پژوهش و گسترش فعالیت های پژوهشی فراخوان دومین مرحله اولویت پژوهشی در سال 89، نیازسنجی اولویت های پژوهشی، برگزاری کارگاه آموزشی ارایه یافته های پژوهشی در پژوهشکده تعلیم و تربیت، تهیه و تدوین کتاب با عنوان"مولفان فرهنگی استان گیلان"، تهیه و تدوین کتاب با عنوان"مقالت پژوهشی یازدهمین، دوازدهمین، سیزدهمین برنامه معلمان پژوهنده" با 54 اثر برجسته استانی از جمله این موارد است.

 

میرزا حسینعلی زاده، ارائه مشاوره های پژوهشی اعضای کمیته شورای تحقیقات، اجرای چهاردهمین برنامه معلمان پژوهنده، برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت اقدام پژوهی در همه مناطق استان، برگزاری دوره آموزش روش تحقیق برای فرهنگیان کارشناسی ارشد و بالاتر به صورت قطبی و موارد دیگر را از جمله مهمترین برنامه های پیش رو و در دست اقدام پژوهشکده تعلیم و تربیت عنوان کرد.


 در ادامه این مراسم رویا فیض پور، اقدام پژوه برتر استان و کشوری به ارائه گزارش تحقیق خود پرداخت.

 

 گفتنی است، از 120 نفر از رتبه های برتر آزمون تعیین دانش پایه پژوهشی فرهنگیان دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر و اقدام پژوهان برتر سیزدهمین برنامه معلمان پژوهنده استان گیلان در سال 89 تجلیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 9377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha