خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ فعالیت های جهادی اصلیترین بستر حرکت در مسیر تحول جامعه هستند، فعالیت های که در سایه احساس تکلیف مردم و با حمایت گروه های بسیجی شکل گرفته و در مناطق مختلف روستایی بویژه مناطق محروم بستر خدمت رسانی به مردم شده است.
گروههای جهادی در لبیک به ندای رهبری شکل گرفته و توجه ویژه به محرومین، ارتباط مستمر با مناطق محروم کشور، ایجاد نهضت انقلاب برای محرومین و گفتمانسازی برای جوانان را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
اقدامات گروه جهادی به صورت محله محور در مناطق روستایی و شهری ارائه می شود و هر سال با استقبال جوانان مومن و انقلابی تقویت می شود.
در دنیایی امروز استکبار جهانی به این نتیجه رسیده است که برای ضربه زدن به انقلاب باید روی ایمان و اراده نسل جوان تمرکز و با سیاه نمایی آحاد مردم را از انقلاب دور کند.
فعالیت گروههای جهادی یکی از مسیرهایی است بستر تقویت فرهنگ دینی و انقلابی در جامعه شده و موجب خنثی شدن توطئه های دشمنان می شود.
عطر شهدا درگل باغی به مشام می رسد
گل باغی نام روستایی در 10 کیلومتری شهر نورآباد، شهرستان دلفان در استان لرستان است، این روستا از دیر باز مهد تربیت دین بوده است، روستای گلباغی، جایگاه و پایگاه مرحوم حاج فرج الله کاظمی از علمای برجسته دینی بوده است و چه در دوران مبارزه با ستم شاهی و چه در دوران دفاع مقدس برای یاری انقلاب پیشگام بوده است.
روستای گل باغی که به دلیل رویش گل های محمدی در این منطقه گل باغی نامیده شده است، امروز حدود 170 نفر جمعیت دارد، اما در دوران دفاع مقدس با تقدیم 24 شهید گلگون کفن و ایثارگران و جانبازان به یاری انقلاب شتافته اند.
عطر شهدا در جای جای روستا به مشام می رسد، مردم این روستا از نظر اعتقادی غنی و پایبند هستند و در برهه های مختلف وفاداری خود را به انقلاب اسلامی به اثبات رسانده اند.
ایجاد گروه جهادی از بین اهالی روستای گل باغی برای رفع مشکلات مردم
«علی حسینی» یکی از جهادگران روستای گلباغی شهرستان دلفان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهار داشت: این روستا به رغم قرار داشتن در منطقه سردسیر در سال های اخیر از نظر تامین آب در مضیقه بود.
وی با اشاره به اینکه مردم این روستا برای تامین آب باغات، مزارع و دام ها مردم روستا دچار مشکل شده بودند، افزود: این روستا دارای چشمه های زیادی است که به دلیل سیلاب ها در سال های گذشته و گل و لای تقریبا چشمه ها خشک شده بود.
این جهادگر ادامه داد: اطراف چشمه ها به باتلاق های تبدیل شده بود که نه تنها ثمری برای مردم نداشت بلکه موجب ایجاد مشکلاتی برای مردم شده بود.
وی افزود: با همفکری با اهالی روستا به فکر ایجاد گروه جهادی در روستا افتادیم و با مشارکت جوانان و افراد کشاورز و باغدار گروهی متشکل از 17 نفر ایجاد شد.
حسینی ادامه داد: در این گروه جهادی با بررسی مشکلات به فکر یافتن راهی برای رفع مشکلات افتادیم و با تهیه لیستی از مشکلات و توانمندی های موجود در روستا به بسیج سازندگی مراجعه کردیم.
این جهادگر با بیان اینکه به حمد الله بسیج سازندگی به کمک مردم روستای گل باغی آمد، بیان کرد: با حمایت بسیج سازندگی اعتباری حدود 2 میلیون و 500 هزار تومان برای لایروبی چشمه چنار که خود شامل سه چشمه است، اختصاص یافت و کمک های برای تامین ماسه لازم برای عملیات عمرانی انجام شد.
وی ادامه داد: با حمایت بسیج سازندگی، مردم روستا پای کار آمدند و در مدتی کوتاه سه چشمه چنار در روستای گل باغی لایروبی و احیاء شد.
حسینی بیان کرد: با لایروبی این چشمه ها، کار کانل کشی و لوله کشی برای استفاده مردم، باغات، دام فراهم شد با این اقدام باغات روستای گل باغی جانی دوباره گرفت.
وی افزود: در سایه تلاش مردم و حمایت بسیج سازندگی سپاه امروز نه تنها مشکل مردم مرتفع شده است، بلکه بستر تقویت صنعت گردشگری در روستای گل باغی فراهم شده است.
این جهادگر با بیان اینکه کار عمرانی چشمه چنار گل باغی هنوز کامل نشده است، ابراز کرد: سرپوشیده شدن چشمه های برای جلوگیری از خطر احتمالی سقوط انسان ویا دام در این چشمه ها ضروری و نیازمند حمایت مالی مسئولان و مشارکت مردم است.
وی خاطرنشان کرد: روی این چشمه ها باید سرپوشیده شوند تا برای اهالی روستا، گردشگران و حتی احشام خطری ایجاد نشود.
حسینی خاطرنشان کرد: امروز هرکدام از این چشمه ها علاوه برای تامین آب حدود 17 قطعه باغ از شاخص های گردشگری روستا هستند و مورد استفاده اهالی قرار دارد.
وی با اشاره به وجود چشمه ای دیگر در روستای گل باغی که هنوز به دلیل سیلاب و گل و لای پنهان است، گفت: این چشمه هم اکنون به دلیل سیل های مختلف در حال خشک شدن است.
این جهادگر خاطرنشان کرد: در صورت حمایت لازم و لایروبی این چشمه، می تواند بستر تقویت کشاورزی و باغداری در روستا و اشتغال جوانان باشد.
احداث پل بین مزارع توسط اهالی روستا
وی با اشاره به تهیه لیستی از مشکلات روستا، افزود: گروه جهادی روستا پس از تکمیل طرح لایروبی و ساماندهی چشمه ها به دنبال دیگر مشکل مهم روستا رفت.
حسینی با بیان اینکه تاکنون راه دسترسی مردم به اراضی کشاورزی روستا راهی سخت و بدون جاده دسترسی برای عبور وسایل نقلیه بود، افزود: با حمایت بسیج سازندگی و توسط گروه جهادی روستا پلی در مسیر دسترسی به زمین های اراضی ایجاد شد.
وی خاطرنشان کرد: با ایجاد پل بین مزارعی و جاده در مسیر دسترسی مردم به اراضی کشاورزی امسال بخش مهمی از مشکلات مردم روستا برطرف شده است.
فعالیت های جهادی بستر رفع مشکلات و دغدغه های مردم است
این جهادگر با بیان اینکه مردم روستا سپاسگذار حمایت سپاه و گروه جهادی روستا هستند، خاطرنشان کرد: این کارهای جهادی گرچه کم باشد، بستر رفع مشلات و دغدغه های مردم است.
حسینی خاطرنشان کرد: کارهای جهادی بستر تقویت فرهنگ دینی و انقلابی در جامعه است.
وی افزود: پایبندی و دلبندی مردم پس از فعالیت های خالصانه نیروهای جهادی به فرهنگ دینی و تفکر انقلابی تقویت می شود.
این جهادگر با تقدیر از همراهی بسیج سازندگی از فعالیت های جهادی گروه های جهادگران، گفت: امروز سپاه هم در بحث امنیتی، عمرانی و خدمت رسانی پیشگام و حامی مردم است.
بهترین تبلیغ برای انقلاب اسلامی و نهادینه سازی فرهنگ دینی، کارهای عملی و تلاش برای گره گشایی از مشکلات مردم است.
خدماتی که توسط گروه های جهادی در مناطق روستایی بویژه مناطق محروم ارائه می شود بستر نهادینه سازی فرهنگی دینی و انقلابی و مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان است.
نظر شما