«حبیب الله مقتدر» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در فاروج گفت: هجوم جمعیت بیشتر ملخ ها با توجه به وضعیت سال گذشته، پیش بینی می شد و بر این اساس تیم های شبکه مراقبت شهرستان، از ابتدای سال با بازدید از کانون های هجوم ملخ، این نقاط را شناسایی کردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج افزود: تاکنون مبارزه در 400 هکتار انجام شده اما با توجه به اینکه بیشتر کانون های هجوم ملخ در مناطق سخت گذر شهرستان است، با این شرایط، مبارزه به سختی انجام می شود.
وی روش های مبارزه را، طعمه و محلول پاشی عنوان کرد و گفت: کانون ها به صورت پراکنده در بیشتر مناطق شهرستان به ویژه در مراتع و حاشیه باغات است که اگر مبارزه به سرعت انجام نشود بعد از مزارع به باغات هم می رسد.
مقتدر گفت: بیش از انجام عملیات سم پاشی به شوراها و دهیاران برای انجام نشدن چرای دام در مناطق سم پاشی شده اطلاع رسانی می شود تا دامداران متحمل خسارت ناشی از مرگ دام ها نشوند.
وی افزود: کانون هجوم ملخ ها در دهستان سنگر، روستای اسفجیر و نقاب است و بیشتر این مناطق حتی با تراکتور هم قابل تردد نیست و به رغم تامین طعمه و محلول مورد نیاز اما مشکلات تردد روند مبارزه را کُند کرده است.
مقتدر با اشاره به اینکه سال گذشته در سطح چهار هزارو 200 هکتار مبارزه با هجوم ملخ انجام شده بود، گفت: امسال با توجه به افزایش حجم هجوم، تنها می توان در سایه مشارکت کشاورزان با این آفت مبارزه کرد.
نظر شما