به گزارش خبرگزاری شبستان از استان فارس، سید محمد حسینی یکشنبه 4 دی در آستانه فرارسیدن حماسه 9 دی و روز میثاق با ولایت خاطرنشان کرد : به نفع بعضی هاست که این روزها نشان داده نشود و خواص نتوانند تکلیف خود را بشناسند و کلام حق را نشوند.
دکتر حسینی در مراسم یادواره شهیده نسرین افضل همچنین درباره اهمیت نقش زنان در جنبش های انقلابی و اسلامی، گفت: فردی همچون نسرین افضل که خدمت به مردم را افتخار خودش بداند و در این مسیر به شهادت برسد فردی بزرگوار است که باید راه وی تداوم یابد.
وی با اشاره به زندگی شهیده نسرین افضل که در مهاباد در مقابل گروهک های معاند و بعثی ها برای جهاد رفت، تاکید کرد: زنان ما هم نشان دادند که در نهم دی ولایتمدار هستند و بر این مهم تکیه کردند و باید این روز باز هم گرامی داشته شود و این آگاهی در کل جهان اسلام نشان داده شود.
وزیر ارشاد یادآور شد : در کمک های امدادی و پشتیبانی نقش زنان را در جهبه های جنگ می دیدیم و مشاهده می کردیم که اگر نقش زنان و تاثیر گذاری آنان نبود به طور حتم جنگ به پیروزی نمی رسید.
وی با اشاره به اینکه شهیدان با خون خود برکات بسیاری را نثار جامعه اسلامی کردند، یادآور شد: خون شهیدان باید همواره در فضا و روحیات مردم جامعه زنده باشد و برگزاری چنین بزرگداشت هایی می تواند در تلطیف جامعه نقش موثری ایفا کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر توجه اسلام به زنان و قدر منزلت این دین بزرگ به مادران جامعه، اظهار داشت: در طول تاریخ اسلام می بنیم که نخستین زن مسلمان در کنار پیامبر گرامی اسلام (ص)، حضرت خدیجه (س) بود و وجود سمیه در کنار یاسر، فاطمه زهرا (س) همراه با ولایت امیرالمومنین علی (ع) جزو موارد بازر نقش زن در اسلام است.
دکتر حسینی با اشاره به تعبیر رهبری معظم انقلاب که فرمودند "اگر زنان به انقلاب نپیوسته بودند انقلاب پیروز نمی شد"، اضافه کرد: باید توجه داشت که نقش زنان در مقابله با دشمن یک امتیاز بزرگ است که نباید از آن غافل بود.
دکتر حسینی تصریح کرد: روحیه دهی به مردان توسط زنان را در جنگ و دوران دفاع مقدس شاهد بودیم و امروزه می بنیم که زنان در دولت، مجلس و کارهای اجرایی حضور دارند و افرادی که قدرت درک دارند می بیننند تبلیغات سوء دشمن در حال از بین رفتن است.
وی با اشاره به تحرکات دشمن علیه اسلام در خاورمیانه، اذعان کرد: در حال حاضر در کشورهای عربی به گونه ای تبلیغ کرده اند که اسلام یعنی خشونت و این در حالی است که وقتی الگوی موفق جمهوری اسلامی به خوبی ارائه شود، پاسخی به نظام های لائیک و سکولار است.
این مقام فرهنگی با تاکید بر اینکه دشمن از تعاملات با ایران در هراس است، خاطرنشان کرد: در صحنه جهانی نیز در حرکت بیداری اسلامی حضور خانم ها مشخص و بارز است و در کشور هایی که مسلمانان در اقلیت هستند، باحجاب وارد می شوند و حجاب نماد انقلابی گری و اسلامی است، دشمن آن را منع می کند اما همه آنها تاثیر نقش زن در جامعه است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به جایگاه زن در دین مبین اسلام، گفت: برخلاف دین اسلام، نگاه غرب به جذابیت های ظاهری و نگاه ابزاری به زن است.
دکتر حسینی جنگ را مدرسه صبر و استقامت نامید و افزود: زمانی که پیکر شهدا بازمی گشت، انگار که به وصال رسیده بودند، هشت سال جنگ کم نیست، این همه استقامت، پایداری و صبر نشان از بصیرت مردم داشت.
وی همچنین اظهار داشت: شیر زنان ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس مانند کوه راسخ بودند، روحیه صفا و صمیت و سادگی بین همگان وجود داشت، کسی در پی جمع آوری موارد دنیایی نبود و یکی از جلوه های ایثار و فداکاری زنان این بود که با جانبازان ازدواج و این را مبارزه و جهاد قلمداد کردند، هنوز هم داریم زنان دیپلمات هایی که تکلیف شوهرانشان معلوم نیست.
وی با اشاره به وجود روحیه ولایتمداری در هشت سال جنگ تحمیلی، اذعان کرد: هر کسی که ندای امام را می شنید لبیک می گفت و زنان هم همین را می گفتند و شعار "ما همه سرباز توئیم خمینی گوش به فرمان توئیم خمینی" یک شعار نبود و بلکه در عمل نیز وجود داشت.
انتهای پیام /
نظر شما