«مصطفی سیامکی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان با بیان اینکه ۲۹۴ هزار هکتار سند دفترچه ای اراضی ملی اخذ شد، درباره مزایای این طرح بیان داشت: از آنجایی که با اجرای این طرح اراضی ملی و مستثنیات کاملاً منفک و مشخص میشود از این رو ضمن تثبیت حقوق و مالکیت دولت، از تجاوز و تصرف به عرصههای ملی و بیت المال جلوگیری شده و زمینه بسیاری از مشکلات و سوء استفادههای احتمالی کاهش مییابد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان اظهارداشت: با عزم و اراده موجود در مجموعه منابع طبیعی درصدد هستیم تا تمامی اراضی ملی شیروان زیرپوشش اجرای طرح کاداستر قرار گیرد.
سیامکی عنوان کرد: تاکنون مجوز عملیات نقشهبرداری ۳۰ درصد از گستره زمینهای ملی این شهرستان گرفته شده که حدود ۱۰۰ هزار هکتار است.
وی خاطرنشان کرد: مجموع کل گستره این شهرستان، ۳۹۵ هزار هکتار است که از این میزان، ۳۰۱ هزار هکتار جزو اراضی ملی و تحت مدیریت منابع طبیعی و ۹۴ هزار هکتار مستثنیات است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان گفت: هر زمینی تا زمانی که شکل طبیعی داشته و هیچگونه دخالت فیزیکی توسط انسان در آن صورت نگرفته باشد زمین غیر احیا شده است که در این صورت یا ملی و مرتعی است یا موات است و به محض اینکه اقدامی از سوی انسان به منظوری بهرهبرداری در زمین صورت بگیرد، به آن زمین، «زمین احیا شده» میگویند.
سیامکی تصریح کرد: از مهمترین وظایف این اداره کل، تحقق بخشیدن به اهداف سازمان جنگل ها شامل حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری است که اصلی ترین اقدام برای رسیدن به آن شناسایی، تشخیص و اعمال حاکمیت دولت و صدور اسناد اراضی ملی برای عرصه های جنگلی و مرتعی و بیشه های طبیعی به دست می آید.
وی افزود: اصولیترین راهکار جلوگیری از تخریب و تصرف اراضی ملی توسط افراد سود جو و فرصت طلب، اخذ اسناد مالکیت اراضی ملی به صورت تکبرگ و کاداستر شده است و روند اخذ سند ملی با سرعت در حال انجام است.
این شهرستان دارای دو حوضه آبخیز شامل اترک با گستره ۳۷۰ هزار هکتار و حوضه آبخیز مرزی گلیل وسرانی حدود ۳۰ هزار هکتار است.
نظر شما