مبتلایان سرپایی کرونا شرایط قرنطینه خانگی را رعایت نکنند به نقاهتگاه منتقل می‌شوند

پریدار گفت: مبتلایان سرپایی کرونا که ناقل بیماری هستند اگر شرایط قرنطینه خانگی را نداشته باشند یا نکات بهداشتی را رعایت نکنند، پس از بررسی به نقاهتگاه منتقل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «یوسف پریدار» ظهر امروز (جمعه ۱۶ خرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات دانشگاه علوم  برنامه دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد، در خصوص برنامه این دانشگاه در کنترل بیماری کرونا اظهار کرد: بیماران باید به‌صورت برنامه‌ریزی شده بستری و کنترل شوند و تنها روش ما این است که مانند سد، مانع ابتلای یکباره شهروندان به بیماران شویم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول علت بالای آمار بالای کرونا در حوزه دانشگاه دزفول را تا حد زیادی متأثر از بیماریابی دانشگاه عنوان کرد و افزود: ‌تا زمانی که واکسن بیماری پیدا نشده، شیوع بیماری همچنان ادامه دارد و علت آمار بالای بیماری عدم رعایت پروتکل‌ها و فاصله اجتماعی توسط شهروندان است.

 

وی با بیان اینکه تمامی افراد علامت‌دار شناسایی شده و یا در بیمارستان بستری و یا در قرنطینه خانگی قرار گرفته‌اند اضافه کرد: بسیاری از شهروندان همچنان شیوع بیماری را جدی نگرفته‌اند.

 

پریدار تصریح کرد: تاکنون توانسته‌ایم با اقدامات انجام شده جلوی سیل بیماری را بگیریم اما این اقدامات بسیار پر هزینه بوده و بیش از ۱۰۰ روز است که همکاران ما درگیر این موضوع هستند و منابع ما به سرعت در حال مصرف است.

 

وی با اشاره به اینکه تاکنون سه‌هزار و ۳۰۰ مورد قطعی کرونا در دزفول شناسایی شده است ابراز کرد: از این تعداد تاکنون ۱۰۴ نفر فوت کرده‌اند که ۱۰ تن آنها در بیمارستان‌های خارج از حوزه دانشگاه علوم‌پزشکی بستری بودند، همچنین ۸۰ درصد افراد فوت شده دارای سابقه بیماری زمینه‌ای بوده‌اند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به تعریف بيماران سرپایی عنوان کرد: بیماران سرپایی به افرادی گفته می‌شوند که شناسایی شده و ناقل ویروس هستند اما علائم بیماری را ندارند لذا باید دو هفته کامل قرنطینه شوند.

 

وی خاطر نشان کرد: افراد سرپایی بیمار نیستند اما ناقل ویروس هستند و اکثرا بین گروه سنی ۳۵ تا ۶۵ سال بوده که باعث انتقال بیماری به افراد گروه سن بالا شده و بسیار خطرناک هستند.

 

پریدار در خصوص نحوه نظارت بر بیماران سرپایی ادامه داد: این افراد سرپایی اگر شرایط قرنطینه خانگی داشته باشند در منزل تحت نظارت قرار می‌گیرند و اگر شرایط قرنطینه خانگی را نداشته باشند پس از بررسی به نقاهتگاه انصاری منتقل می‌شوند.

 

وی اذعان داشت: اسامی افراد ناقل بیماری (سرپایی) روزانه به سه نهاد امنيتی شهرستان ارسال و به طور نامحسوس تحت نظر قرار می‌گيرند و از ترددهای اين بيماران در سطح شهر جلوگيری خواهد شد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه به هيچ عنوان بيماران سرپایی به حال خود رها نمي‌شوند و به‌صورت روزانه وضعيت آنها رصد می‌شود تاکید کرد: بيماران سرپایی كه قرنطينه را رعايت نكنند ابتدا تذکر و اگر تکرار کنند به نقاهتگاه منتقل می‌شوند.

 

وی نقاهتگاه دزفول را یکی از مجهزترین نقاهتگاه‌ها جهت قرنطینه افراد مثبت کرونا برشمرد و یاد آور شد: نقاهتگاه دزفول با تجهیزات کامل جهت نگهداری از افراد ناقل که شرایط قرنطینه خانگی را ندارند، راه‌اندازی شده است.

 

بیمارستان گنجویان دزفول مجهز به امکانات مناسب برای مقابله با کروناست

«مهدیه توکلی» نیز در این نشست در خصوص علت انتخاب بیمارستان گنجویان اظهار کرد: به دلیل عدم استفاده از سایر بیمارستان‌ها، جدید بودن ویروس و بروز رفتارهای جدید کرونا نیاز بود که یک بیمارستان کاملا مجهز برای مقابله با آن در نظر گرفته شود که به‌جز بیمارستان گنجویان دزفول، سایر بیمارستان‌ها 90 درصد این امکانات را ندارند.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: یکی دیگر از نگرانی‌های مردم ارتباط بیماران کرونایی با سایر بیماران است که باید توجه داشت کادر درمان از همه نگران‌تر هستند چراکه باید از شلوغی بیمارستان جلوگیری کنند، پس قطعا از این ارتباط جلوگیری می‌شود‌.

 

وی تصریح کرد: هشت بخش بیمارستان دزفول درگیر کرونا هستند که هر بخش هم به افراد مشکوک به کرونا و مبتلایان قطعی کرونا تقسیم بندی شده و در چینش تخت‌ها نیز فاصله‌گذاری به شدت رعایت شده به‌طوری که ظرفیت هر بخش از ۴۰ نفر به ۲۰ نفر کاهش یافته است‌.

 

توکلی در پایان عنوان کرد: پرسنل مبتلا به کرونا لزوما از مکان کاری خود مبتلا نشده‌اند چرا که در بیمارستان کادر درمان در ارتباط با کرونا با لباس مخصوص و رفتاری محتاط برخورد می‌کنند و تا به حال خوشبختانه هیچ یک از پرسنل مبتلا به کرونا فوت نشده و به‌طور کلی از ۱۰۰ نفر کادر مبتلا، پنج نفر نیاز به بستری پیدا کردند‌.

 

کد خبر 935531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha