عمل به وصایای امام (ره) راه برون‌رفت کشور از مشکلات

بیات گفت: امروز رسالت خطیر منتخبان ملت، مطالبه گری در تحقق وصایای امام خمینی(ره) است چرا که راه برون‌رفت از مشکلات ناشی از سوء مدیریت و اغفال در اهداف انقلاب، عمل به وصایای امام خمینی(ره) و رهنمود‌های مقام معظم رهبری است.

«محمد جواد بیات»، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: لازم است از عرفان و تفکر امام که سیره‌ای با بصیرت، جهادی و انقلابی بنام تفکر بسیجی و عاشورایی است در اداره جامعه بهره گرفت.

دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان همدان افزود: درواقع سیره عملی حضرت امام، درس اخلاق، عرفان و بینشی دینی و بصیرت سیاسی همراه با پشتیبانی از ولایت و رهبری را به دنبال دارد که خود درسی برای تاریخ معاصر انقلاب است.

وی ادامه داد: سیره عملی و عرفانی امام خمینی(ره)، در وصیت‌نامه سیاسی- الهی ایشان مشهود است که متأسفانه به‌طور شاید و باید در تبیین و انجام آن غفلت شده است.

بیات اشاره‌ای به وصیت‌نامه امام(ره) داشت و افزود: ژرف‌نگری و دوراندیشی امام راحل در آغاز نگارش وصیت‌نامه به بیان حدیث ثقلین مبنی بر عترت و قرآن نشان از آن دارد که قوام جامعه و نجات بشریت از جهل، تمسک به قرآن و توسل به اهل‌بیت(ع) است.

وی ادامه داد: توجه امام خمینی(ره) به دوری از عرفان‌های کاذب و خرافه‌پرستی و دعوت به معرفت نسبت به صحیفه سجادیه، مناجات شعبانیه، صحیفه فاطمیه، دعای عرفه و... راه را بر اهل طریقت می‌گشاید و منکران را منکوب می‌کند.

وی اشاره‌ای به شخصیت و جایگاه والای امام خمینی(ره) در دیدگاه مقام معظم رهبری داشت و گفت: امام خمینی(ره)، دانشمندی پارسا، خردمندی پرهیزگار، حکیمی سیاست‌مدار، مؤمنی نواندیش، عارفی شجاع و هوشمند، فرمانروایی عادل و مجاهدی فداکار بود.

بیات گفت: مقام معظم رهبری می‌فرمایند: امام خمینی با ارائه مکتب سیاسی اسلام، خط بطلانی بر همه تلاش‌های فرهنگی، سیاسی دشمنان اسلام در طول یک قرن و نیم گذشته کشید که سعی کرده بودند اسلام را به‌طورکلی از عرصه زندگی جامعه بیرون رانند.

بیات گفت: امام خمینی(ره)، با قیام خود میلیون‌ها انسان گمگشته در جاهلیت عصر مدرن را به رجعتی دوباره به معنویت یکتاپرستی فراخواند و کام عطشناک بسیاری از آنان را از تعالیم محمدی سیراب نمود.

امام خمینی(ره) از منظر متفکران غربی

وی اشاره‌ای به سخنان برخی متفکران و اندیشمندان غربی نسبت به امام خمینی داشت و گفت: پروفسور ویلیام بیمان از اساتید دانشگاه براون آمریکا می‌گوید: ایشان(امام خمینی) در اوج ناباوری تحلیل گران بین‌المللی با عقاید مذهبی که غرب آنها را کهنه و قرون‌وسطایی می‌داشت جهان را تکان داد.

وی اشاره ای به جایگاه امام از منظر هنری کیسینجر، وزیر خارجه اسبق آمریکا داشت و گفت: «هیچ کس نمی توانست، تصمیماتش را از پیش حدس بزند، او با معیار های دیگری جز معیارهای شناخته شده در دنیا، سخن می گفت و عمل می کرد، گویی از جایی دیگر الهام می گرفت، دشمنی آیت الله خمینی(ره) با غرب، برگقته از تعالیم الهی او بود، او در دشمنی خود خلوص نیت داشت».

بیات عنوان کرد: درواقع باید گفت که امام خمینی مبشر عصر جدیدی در ادوار زندگی بشریت است که به نظر می‌رسد روحیه آشفته انسان این دوران بیش‌ازپیش به معنویت نیاز دارد.

بیات عنوان کرد: به برکت امام خمینی و انقلاب اسلامی و پیام‌های قدسی ایشان، بار دیگر خداجویی و دین‌گرایی که در جهان معاصر به انزوا کشیده شده بود طنین‌انداز شد که در وصیت‌نامه سیاسی الهی ایشان به حفظ و استمرار آن تأکید شده است.

وی گفت: در تبيين و تفسير حقيقت انقلاب امام خميني(ره) بايد گفت: با وقوع انقلاب اسلامی در ايران، دنيا شاهد رخداد يك معجزه عظيم الهی بود‌ که امام (ره) در این خصوص می‌فرمایند: «در اینجا حساب الهی است‌، اینجا دست خداست‌، اشخاص نمی‌توانند يک همچون قدرتی ايجاد كنند، اين اراده الهی است كه تمام حساب‌‌‌‌‌های حساب گران مادی را باطل كرد».

دیبر ستاد امربه‌معروف استان گفت: به نظر می‌رسد با چنین موهبتی، باید در تحقق فرامین امام خمینی(ره) در وصیت‌نامه سیاسی و الهی ایشان و همچنین مطالب جمع‌آوری‌شده در صحیفه نور مورد واکاوی، تحقیق و پژوهش نخبگان فرهنگی، سیاسی، اجتماعی در جهت توسعه همه‌جانبه کشور قرار گیرد.

عمل به وصایا امام نسخه شفا بخش مشکلات کشور

بیات عنوان کرد: راه برون‌رفت از مشکلات ناشی از سوء مدیریت و اغفال در اهداف بلند انقلاب اسلامی، چاره‌ای جز عمل به نسخه شفابخش وصایای امام خمینی(ره) و رهنمود‌های مقام معظم رهبری وجود ندارد.

بیات گفت: نسخه جهش تولید، اقتصاد شکوفا، رفع تحریم‌ها، اعمال سیاست خارجی عاری از وابستگی، داشتن دولت کارآمد و جوان از حیث پویایی و نشاط، داشتن مجلس آراسته به وکلا خادم ملت، استقلال فکری، سیاسی اجتماعی، پیشرفت و آبادانی کشور و ارتقاء و تقویت مهارت‌های گوناگون، از اصول مستتر در وصایا امام خمینی(ره) برای تداوم انقلاب است.

وی ادامه داد: اختراع و ابداع، نوآوری و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان، گسترش علم و فناوری، هویت بخشی ملی، جوان‌گرایی، به‌کارگیری تجارب بزرگان، تعمیق مناسبت‌های بین‌المللی در چهارچوب عدم وابستگی، حمایت از مظلومان و مستضعفان عالم با محوریت مقاومت و انجام هزاران کار ثمربخش دیگر در کلام نورانی امام در تداوم انقلاب اسلامی مستتر است که جا دارد نهضت مطالعه و عمل به وصایای امام در کشور با برنامه در دستور کار قرار گیرد.

این کارشناس علوم سیاسی ادامه داد: از آنجاکه آغاز به کار مجلس یازدهم مقارن با رحلت امام خمینی(ره) است بهتر است که مجلس با استخراج و احصا فرمایشات امام از وصایا ایشان که برگرفته از آیات قرآن است به وضع قانون در مسیر عدل و قسط اقدام کنند.

 وی گفت: امروز رسالت خطیر منتخبان ملت، مطالبه گری در تحقق وصایای امام خمینی(ره) است زیرا عمل به وصایای امام، عمل به قرآن، احادیث و قانون اساسی بوده که برگرفته از تعالیم انسان‌ساز اسلام ناب است.

بیات گفت: به نظر می‌رسد تأمل و دقت در اجرا و نظارت در عمل به وصایا امام در تعمیق و تعقیب اهداف عالیه انقلاب اسلامی از ضروریات جامعه در انقلابی ماندن و امیدواری ولی‌نعمتان انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه هدف، رسیدن به تمدن نوین اسلامی است گفت:راه را نباید کج پیمود، میزان کلام امام(ره) و منویات رهبری است، شتاب‌زدگی، تفسیر به رأی، قرائت ناموزون از انقلاب اسلامی از هیچ گروه و اشخاصی پذیرفته نیست.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 935185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha