اقتصاد اسلامی می تواند شفابخش درد اقتصادی کرونا باشد

تحلیلگران اقتصادی می گویند که اقتصاد اسلامی می تواند نقش مهمی را در هدایت تلاطم اقتصادی که در نتیجه بحران کرونا به وجود آورده است ،ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «خلیج تایمز»،تحلیلگران اقتصادی می گویند که اقتصاد اسلامی می تواند نقش مهمی را در هدایت تلاطم اقتصادی که در نتیجه بحران کرونا به وجود آورده است ،ایفا کند.

 

به گفته این تحلیلگران،اقتصاد اسلامی در سطوح فردی و شرکتی می تواند با استفاده از ابزارهای اجتماعی خود این تلاطم ها را کاهش دهد.

 

اعتقاد بر این است که چهار ابزار اقتصاد اسلامی به نام های «قرض الحسنه»،«صکوک اجتماعی»،«وقف» و «زکات» می توانند به شرکت ها،بانک ها و کشورهای اسلامی کمک کنند که شرایط سختی کنونی را به خوبی از سر بگذرانند.

 

«محمد داماک»،تحلیلگر اقتصادی در کمپانی خدمات اقتصادی «S&P GlobalRatings» در این باره گفت: ابزارهای اجتماعی می توانند به طور مستقیم در صنعت اقتصاد اسلامی برای حمایت از خانواده های کم درآمد به کار برده شوند.

 

وی افزود: این ابزار با فراهم کردن دستیابی به خدمات بنیادین مانند تحصیل و مراقبت های بهداشتی امکان حمایت از نیازمندان در مواقع بحرانی مانند بحران اخیر کرونا را فراهم می کند.

 

در سه ماه گذشته بحران کرونا تاثیر بسیار زیادی بر روی اقتصاد جهانی گذاشته و موجب افت آن شده است.

 

افت اقتصادی مشکلاتی مانند افزایش نرخ بیکاری را به وجود آوده است که به تبع آن درآمد خانواده ها کاهش پیدا کرده است و شرکت ها نیز اقداماتی را برای کاهش هزینه های خود در بحبوحه کاهش درآمدها انجام داده اند.

 

«سلطان بن سعید المنصوری»،وزیر اقتصاد و رئیس مرکز اقتصاد اسلامی دوبی در این باره گفت: این روزها نیاز فوری به اقتصاد اسلامی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشورهای اسلامی و دیگر کشورهای سراسر جهان احساس می شود.

کد خبر 934521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha