به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «طوبی کاظمی» پیش از ظهر امروز (12 خرداد) در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مرکز رشد در سال 92 مصوب شده است و اکنون چهار شرکت دانش بنیان در این مرکز مستقر هستند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان تهیه کیت های تشخیصی است، افزود: این شرکتهای دانش بنیان هم اکنون کیت تشخیص جنین، کیت آنتی آلرژی، کیت آنتی اکسیدان و قرض زعفران تهیه می کنند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 40 اختراع در حوزه سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ثبت شده است، عنوان کرد: از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درخواست 1.5 میلیارد تومان برای مرکز نوآوری دانشگاه علوم پزشکی داریم تا برای تبدیل ایده به محصول مشاوره بدهیم.
وی ادامه داد: برای تجهیز آزمایشگاه های عمومی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز نیازمند 400 میلیون تومان اعتبار هستیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همچنین یکی دیگر از درخواستها تامین اعتبار 500 میلیون تومانی برای کلین روم تحقیقاتی تهیه کیت ها است که البته 50 درصد اعتبار توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تامین خواهد شد.
کاظمی افزود: برای دانشکده دارو نیز درخواست 300 میلیون تومان اعتبار داریم تا مرکز ساخت تولید قرص و محصولات دارویی جامد و نیمه جامد راهاندازی شود چرا که از هفته آینده دانشجویان شروع به تحصیل می کنند.
وی به مشکلات شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اشاره کرد و گفت: صدور مجوز برای مراحل ساخت کیت ها از نظر اینکه تجهیزات پزشکی آن را قبول کنند با مشکل مواجه هستیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مشکل کمبود تسهیلات برای شرکت دانش بنیان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: صندوق پژوهش پارک علم و فناوری راه اندازی شد و تسهیلات مورد نیاز در اختیار شرکت ها قرار خواهد گرفت.
نظر شما