کشف آثاری از حضور مسلمانان در اتیوپی متعلق به ۱۲۰۰ سال پیش

مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که ۱۲۰۰ سال پیش اولین مسلمانان در سه منطقه اتیوپی زندگی می کردند، به طوری که آثار ذبح حلال بر روی حیوانات کشف شده در آن دوره دیده می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، یک گروه پژوهشی از دانشگاه «اکستر» انگلیس و یک هیئت حفاظت از میراث در اتیوپی توانستند آثاری از فرآیند ذبح حلال بر روی حیوانات را در سه منطقه اتیوپی که متعلق به قرن هشتم تا نهم میلادی است، کشف کنند. این مسئله نشانه حضور اولین مسلمانان درآن دوره در اتیوپی است.

 

براساس مطالعات جدید که در 26 ماه می 2020 میلادی در مجله باستان شناسی آفریقا منتشر شد، سه منطقه «هارلا»، «هرر» و «جندا هارلا» حاوی وعده های غذایی متنوع از همه فرهنگ هاست.

این مطالعات نشان می دهد که این مناطق به عنوان یک مرکز تجاری جهانی بوده است، به همین دلیل تنوع غذایی در این مناطق وجود داشته است.

 

براساس این مطالعات، مسلمانان اولیه اتیوپی فرهنگ خود را با فرهنگ اسلام تلفیق کردند. این مسئله در وعده های غذایی آنها مشهود بوده است.

 

دانشمندان از طریق کشف بیش از 50 هزار استخوان در این سه منطقه به این نتایج دست یافتند. این استخوان ها کاربردهای مختلفی برای حیوانان در آن دوره داشته اند. به طوری که اثر ذبح بر گردن برخی از آنها مشخص است. همچنین از بیشتر آنها برای کار آسیاب، باربری و تولید شیر استفاده می شده است.

 

نتایج به دست آمده نشان می دهد که  این منطقه ها به علت حضور گردشگران و تاجران خارجی به عنوان مرکزی برای همگرایی بیشتر فرهنگ های جهان تبدیل شده بودند. همچنین در منطقه هرر که بیشتر علمای مسلمان آن زمان زندگی می کردند، آثاری از وجود خوک یافت نداشته است.

این پژوهشگران معتقدند که اولین مسلمانان مساجد کوچکی را در اتیوپی بنا کردند، اما هنوز باستان شناسان موفق به کشف آن نشده اند.

 

پژوهشگران این مطالعات جدید امیدوارند که باستان شناسان بیشتر به بقایای وعده های غذایی که صدها و هزاران سال پیش در این منطقه ها تناول می شد، توجه کنند. زیرا می توان اطلاعات بسیار مهمی در مورد سیستم اقتصادی و اجتماعی رایج در آن زمان پیدا کرد.

کد خبر 934368

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha