به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام علی ربانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیر در این گفتمان به تبیین حقوق فرزند بر پدر و مادر اشاره کرد و گفت: انتخاب نام نیکو، تربیت خوب، و تعلیم قرآن و اگر زمانش رسیده زمینه ازدواج او را فراهم کردن از حقوق فرزند بر پدر و مادر است.
وی افزود: پدر و مادر باید به وظائف و مسئولیت هاى خود نسبت به فرزندان از نظر اسلام بصیرت و آشنایی داشته و در راستای سعادت خود و فرزندان و کسب رضایت خداوند، آن مسئولیت ها را به درجه عمل برساند و در تمام شرایط مسئله تقوا را رعایت کنند.
حجت اسلام ربانی، خانواده را به عنوان زیربنای نظام اجتماعی عنوان کرد و تربیت صحیح فرزندان در خانواده را عامل مهم جلوگیری از انحرافات و آسیبهای اجتماعی دانست.
* * *
مرحله دوم آزمون مفاهیم و ترجمه قرآن در جعفر آباد برگزار شد.
رضا برومند، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات بیله سوار با اعلام این خبر گفت: عالی ترین شکل ارتباط با قرآن درک عمیق، تفسیر قرآن و دریافت معانی آن است.
وی تصریح کرد: قرآن بزرگترین منبع تعلیم و تربیت دینی و اخلاقی است که پیروان خود را به سوی بهترین زندگی هدایت می کند.
برومند ادامه داد: در جنگ نرم قرآن و مفاهیماش مورد هدف است، امروز قرآن مهمترین سرمایه بقای اسلام است و باید آن را به روز در جامعه حفظ کنیم و به مفاهیم قرآن متناسب با روز عمل کنیم.
* * *
گفتمان دینی با موضوع «حجاب وعفاف» در شهرستان نیر برگزار شد.
زهرا شاهدی از اساتید گفتمان گفت: کرامت انسانى زن، در سایه عفاف او تامین میشود. حجاب نیز یکى از احکام دینى است که براى حفظ و پاکدامنى زن و نیز حفظ جامعه از آلودگیهاى اخلاقی تشریع شده است.
وی گفت: نهضت عاشورا براى احیاى ارزشهاى دینی بود. در سایه آن حجاب و عفاف زن مسلمان نیز جایگاه خود را یافت و امام حسین علیهالسلام و زینب کبرى و دودمان رسالت، چه با سخنانشان، چه با نحوه عمل خویش، یادآور این گوهر ناب گشتند.
شاهدی افزود: براى زنان، زینب کبرى و خاندان امام حسین (ع) الگوى حجاب و عفاف است، اینان در عین مشارکت در حماسه عظیم و اداى رسالت حساس و خطیر اجتماعی، متانت و عفاف را هم مراعات کردند و اسوه همگان شدند.
پایان پیام./
نظر شما